Samen bereik je je doelen sneller

Club RowStudio lidmaatschap is inbegrepen bij alle strippenkaarten en lidmaatschappen. Log in op je dashboard en kies je persoonlijke coach. Stel je doelen, volg je prestaties en vier je vooruitgang. Je team zal trots zijn.

Pie chart 350W blue - animation
Stel je doelen
Graph 2 - animation - rowstudio
Analyseer je prestaties
Comparison chart - animation - rowstudio
Vergelijk je resultaten
challenge others - animation - rowstudio
Daag anderen uit
Badge 250k meters filled - animation - rowstudio
Vier je prestaties
Graph - animation - rowstudio
Ben trots op jezelf

PERSOONLIJK DASHBOARD

Resultaten waren nog nooit zo tastbaar

Data geeks, we hebben wat voor jullie. Na de workout log je in op je persoonlijke dashboard en geniet je van de getallen en de grafieken. Elke workout gaat je roeitechniek vooruit en verbeter je je kracht en uithoudingsvermogen. De gegevens bewijzen het.

JE EIGEN COACH

We doen dit samen

In onze groepstrainingen zijn sommige deelnemers net iets gelijker dan anderen. Je coach helpt jou bij het stellen van je doelen, besteedt extra aandacht aan je roeitechniek en geeft je dat zetje wanneer je dat nodig hebt. Alles voor jou om de beste versie van jezelf te zijn.

Halloween
Kids clinic
Rowing
Summer drinks
Ukrain

BIJZONDERE EVENTS

Gewoon omdat het kan

Roeien op het water, een clinic voor kinderen, een try-out van een nieuwe trainer, lekkere zomerdrankjes. Als lid van Club RowStudio ben je meer dan welkom op deze evenementen. Wat hebben we voor de toekomst in petto? Houd de ledenpagina in de gaten.

Wat is RowStudio?

Wij zijn een workout studio met een missie: het creëren van (echte) full body workouts, gecentreerd rond team-spirit. Omdat 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren gebruiken en je uithoudingsvermogen verbeteren – beter gaat als je het samen doet!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% spanning op je gewrichten, dus veilig!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mail adres hier in en we houden je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, gratis tryouts, en andere RowStudio happenings.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?