Het team → Eva Pols

Eva Pols

Voor Eva zitten er niet genoeg minuten in een dag om te sporten. Altijd onderweg van de ene workout naar de andere: Eva is een echte een fitnessfreak. Zij heeft dé manier gevonden om van afzien tijdens het sporten te gaan houden. En dát is ze wat ze bij anderen wil overbrengen. Als fervent en ervaren roeier begrijpt ze dat de roeimachine een eng apparaat kan zijn. Het is haar missie om van het indoor-roeien een geweldige workout te maken! Na het volgen van haar trainingen is één ding zeker: je zult de training nog leuker vinden dan het resultaat.

Eva is such a delight – was a great workout and I’d never done the ripped class before, was wonderful! – ClassPass member (09.’21)

Super trainer! Heel motiverend en persoonlijk! Training zelf was ook een goede combi van oefeningen, techniek en power. – ClassPass member (07.’21)

Eva is the best! – ClassPass member (03.’21)

Loved the trainer she was very helpful for my first time – ClassPass member (06.’21)

Eva is by far the best trainer I’ve ever had! – ClassPass member (09.’20)

 Probeer je eerste workout met Eva. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions?