Blog

Ontmoet onze roeimachines

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

Ja! Vandaag zijn onze eerste twee roeimachines geleverd! Ze zijn de RowStudio-editie van het gloednieuwe model T van fabrikant RP3. Voor jou is het belangrijkste dat we met deze machines fantastische workouts kunnen aanbieden. RP3 maakt als enige ter wereld roeimachines die echt de dynamiek van een vrij op het water drijvende boot simuleren. Bovendien kunnen de machines digitaal op elkaar worden aangesloten, waardoor je in feite als een ploeg aan het roeien bent.

Mega efficiënt

De RP3’s zijn onmiskenbaar de beste vriend van je lichaam. Ze trainen al je grotere spiergroepen. Je hartslag gaat snel omhoog en blijft ook hoog. Het is wetenschappelijk bewezen dat je op de RP3 meer calorieën verbrandt dan bij het fietsen of lopen op een loopband. Het is mega efficiënt! De vloeiende beweging van de RP3’s vermijdt piekbelastingen op de onderrug en de knieën, die vaak de oorzaak zijn van blessures.

Dutch Design

De eerste versie van de RP3 roeisimulator is in de jaren tachtig ontwikkeld door de Cas Rekers, die toen atudeerde aan de TU Delft. Tegenwoordig worden de RP3 machines voor trainingsdoeleinden door tal van nationale roeiteams, zoals de teams van de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en Nederland. De RP3 is ontegenzeggelijk een prachtige machine en we zijn er trots op te kunnen zeggen “RowStudio, powered by RP3”.

 

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday