Haal alles uit je zomer!


De zomer van 2020 is anders. COVID-19 is nog steeds onder ons. Maar we hoeven niet langer binnen te blijven. Laten we, binnen de huidige beperkingen, alles uit de zomer halen! Lekker sporten op fantastische locaties en tegelijk afscheid nemen van de overtollige corona-kilo’s. Wij gaan je helpen. Hieronder staat hoe. 

Ik doe mee ↗︎

Summer @ Studio

1 juli: heropening studio


Eindelijk! Na maanden van improviseren in onze huiskamers is het tijd om onze studio te heropenen. Helemaal corona-safe. We laten slechts 12 deelnemers toe, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het krijgen van persoonlijke aandacht van onze trainer. Met duidelijke instructies en het gemiddelde wattage op het scherm zorgt deze training voor een geweldige teamsfeer. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen.

Boek nu →

6 t/m 31 juli: Outdoor op het Stenen Hoofd


Het Stenen Hoofd is een voormalige havenpier, daterend uit 1902. Het is de mooiste rafelrand van Amsterdam. En de meest fantastische locatie voor onze outdoor roeitrainingen. Train met uitzicht over het IJ, met voorbijvarende containerschepen, onder het genot van een heerlijk verfrissend briesje. Hier hebben aerosolen echt geen kans!

Boek nu → 

RowStudio @ Stenen Hoofd

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions?