Het team → Dennis de Jong

Dennis de Jong

We hebben Dennis leren kennen doordat hij vaak aan onze workouts deelnam, maar vooral doordat hij na afloop nog lang bleef hangen voor een praatje. Want je zult het wel merken, Dennis is een supersociale gozer. Het was misschien niet goed voor onze omzet, maar we vonden het daarom wel geweldig toen hij aangaf deel van het RowStudio team te willen uitmaken. Dennis is een sporter pur sang. Hij heeft geroeid, houdt van fitness en is een gepassioneerd voetballer. Een aanwinst voor het team.

Qua sport heeft Dennis wel een rare tic. Hij is een poule-maniac. Om de juiste voorspelling te doen verdiept hij zich tot in de schoenmaat van iedere speler. Of het hem tot een miljonair gemaakt heeft? Vraag hem maar eens na de workout. Hij praat er graag over.

Really liked Dennis’ class! Very upbeat and attentive! Thanks! ClassPass member (10.’21)

Very nice first class for Dennis! Well done High intensity exercises and nice body weight breaks. — ClassPass member (10.’21)

 Doe mee aan RowStudio Launch met Dennis. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?