ONZE MISSIE

Bij RowStudio creëren we vernieuwende (echte) full body workouts, waarbij het draait om teamspirit.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ONZE WORKOUTS

1. Verbrand calorieën

 

Onze workouts verslinden calorieën; als je stevig roeit wel tussen de 600 en 1000 per uur. Dat is vergelijkbaar met hardlopen tegen een berg op, en aanzienlijk meer dan traplopen of spinnen. Fitnesstrainers gebruiken roeimachines meer en meer in hun workouts en veel Hollywood-acteurs trainen uitsluitend op de roeimachine om snel gewicht te verliezen voor filmrollen.

2. Verbeter je houding

 

Onze workouts zijn intens voor je core. De roeibeweging die je steeds herhaalt, versterkt het hele middengedeelte van je lichaam. Aan het begin van iedere haal zorgt de verbinding tussen je benen en armen voor activatie van de spieren in je onderrug.

Aan het eind van iedere haal, voordat je weer naar voren beweegt, doe je in feite een korte sit-up. Je zit op een vrij beweeglijk rolbankje, waardoor je buik- en onderrugspieren steeds actief zijn om je stabiel te houden. Alleen al de basis-roeibeweging versterkt dus je core. En een sterkere core verbetert je houding.

Lees meer…

3. Verbeter je spierdefinitie

 

Onze workouts zijn fantastisch voor de toning van je spieren omdat alle spiergroepen aan het werk worden gezet. Bij het roeien gebruik je je beenspieren (waaronder je hamstrings en quadriceps), je billen, je rug- en buikspieren, maar ook je armen (biceps en triceps) en schouders.

Je kunt de weerstand van onze roeimachines gemakkelijk aanpassen waarmee je de nadruk legt op het trainen van kracht. Om de spierdefinitie een extra boost te geven, wisselen we het roeien af met krachttraining met behulp van onder meer dumbbells, kettlebells en medicine balls.

Lees meer…

Onze workout pioniers.


De instructeurs van RowStudio zijn workout wetenschappers. Elke oefening is zorgvuldig uitgezocht om je een optimaal resultaat te geven en met persoonlijke feedback zorgen ze ervoor dat jij alles kunt geven. Ze zijn de beste in het vak, al zeggen we het zelf.

Ontmoet het team

 Boek jouw eerste RowStudio Launch!   Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

 

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday