Blog

RowStudio voor duurtraining

Uithoudingsvermogen

Wat is duurtraining en waarom zou u het in uw trainingsplan opnemen? Duurtraining verbetert je algemene gezondheid en zorgt ervoor dat je je fitter voelt. Dus als je de beste versie van jezelf wilt worden, lees dan verder!

WAT IS DUURTRAINING? 

Duurtraining is bedoeld om je cardiovasculaire uithoudingsvermogen te vergroten. De training richt zich op het verhogen van je hartslag gedurende een langere periode.

WAAROM IS DUURTRAINING GOED VOOR JE?

Het is bewezen dat duurtraining een positief effect heeft op je gezondheid. Studies tonen aan dat het je metabolisme en je cardiovasculaire gezondheid verbetert. Naast het verbeteren van je algemene gezondheid, verbetert duurtraining ook je cognitieve functie. Duurtraining verbetert je focus. Elke keer dat je een duurtraining doet, wordt je lichaam efficiënter en zul je merken dat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

WAAROM ROWSTUDIO VOOR DUURTRAINING?

Onze workouts bevatten intervallen, zoals een tabata of sprints, en langere blokken roeien, zoals een tijdrace of een power row, om je hartslag hoog te houden. Na onze workouts ben je misschien uitgeput, maar de effecten op lange termijn zijn zeker de moeite waard. Onze workouts verbeteren de manier waarop je lichaam zijn zuurstof gebruikt om jou energie te geven tijdens je workout. Hierdoor ga je de volgende keer dat u meedoet nog sneller. Onze trainers zijn er om je aan te moedigen en te motiveren om nog verder te gaan dan je voor mogelijk had gehouden!

Lees meer blogs

Boek een workout ↗︎

Probeer nu

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?