Blog

RowStudio officiële HYROX partner

220303_HYROX-athletes

Met trots kunnen we melden dat RowStudio officiële HYROX Gym Partner is geworden. We kijken ernaar uit om lekker hard te trainen als onderdeel van de HYROX community. Als experts op het gebied van indoor roeien kunnen we niet wachten om deelnemers te helpen blessurevrij te blijven en betere resultaten te behalen dan ooit tevoren!

1000 METER ROWING RACE

Een van de 8 functionele oefeningen van HYROX is een 1000-meter race op een Concept2 roeimachine. Om uiteindelijk goed te eindigen is het cruciaal dat je blessurevrij blijft en die 1000 meter op een efficiënte manier roeit. Zet een snelle tijd neer zonder verzuring van je spieren en zonder energie te verspillen. Bij RowStudio hebben we alle kennis en ervaring om je hierbij te begeleiden.

HYROX RACE WORKOUTS

Vanaf juni hebben we HYROX Race workouts op ons lesrooster staan. Tijdens deze trainingen helpen we je om je tijd op de 1000 meter roeien en je uithoudingsvermogen in het algemeen aanzienlijk te verbeteren. Er wordt veel aandacht besteed aan roeitechniek en we geven je praktische tips en tricks, zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Roei-intervallen worden afgewisseld met oefeningen op de mat met dumbbells en kettlebells om je kracht en spieruithoudingsvermogen te vergroten.

PIONEER PACK

Om je te helpen je voor te bereiden op HYROX hebben we een speciale tijdelijke aanbieding, het Pioneer Pack. Dat zijn je eerste 3 workouts bij RowStudio voor maar €19. Het Pioneer Pack is 4 weken geldig, te rekenen vanaf je eerste workout.

KOOP NU →

 

VRAAG & ANTWOORD

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De exacte data en tijden van de workouts worden medio mei bekendgemaakt. Houd ons schema en onze socials in de gaten.

Wie doet er mee?

Laten we die geweldige HYROX spirit delen! Vanuit het RowStudio team doen onze trainers Isa, Alina en Mijke mee, maar ook onze studio assistente Marjolein en eigenaar Benno. We doen het samen!

Kan ik ook meedoen met de workouts als ik niet aan HYROX meedoe?

Natuurlijk kan dat! Ook als je niet meedoet aan HYROX zijn deze workouts een geweldige manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren, sterker te worden en fitter te worden dan je ooit bent geweest! Aarzel niet, doe gewoon mee!

Kan ik het Pioneer Pack alleen gebruiken voor HYROX Race workouts?

Met het Pioneer Pack kun je elke workout in het RowStudio schema boeken. Ook onze Ripped en SUPRBURNR workouts zijn een geweldige manier om je voor te bereiden op HYROX.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?