Verbreed je horizon


Deze zomer nemen we je mee naar buiten. Roei in de openlucht met een adembenemend uitzicht over het IJ. Van 6 juli tot 31 augustus organiseren we buitentrainingen op Het Stenen Hoofd, vlakbij het Centraal Station. Roeien op deze geweldige locatie is een ervaring die je niet wilt missen!

Meer info

Samen roeien — op afstand


Je kunt ook online met onze workouts meedoen. Onze instructeurs geven je feedback op je roeitechniek. Op je scherm zie je een schematische weergave van de les op een tijdlijn. Ook al zit je in je huiskamer, je maakt toch deel uit van het team!

Meer info

Nieuw bij RowStudio? Nog nooit geroeid?

Jouw eerste workout bij RowStudio ziet er ongeveer zo uit.

 

Nadat je een account hebt geopend: boek je je eerste workout via ons online boekingssysteem. We raden je aan om te beginnen met een RowStudio Launch workout.

Open je account ↗︎

Ook onze indoor workouts zijn 100% corona-safe. We willen je wel dringend verzoeken je strikt aan onze huisregels te houden. Die vind je hier.

Onze instructeur laat je zien hoe de roeimachine werkt en je krijgt uitleg over de workout. Die vindt deels plaats op de roeimachine en deels op het matje ernaast.

Je bent er helemaal klaar voor! Let’s rock-‘n-‘row!

Boek nu

DE ROWSTUDIO WORKOUTS

RowStudio Launch


Heart Focus op techniek
Weight Core- en krachttraining

Tijdens deze workout maak je kennis met de basics van de roeitechniek en doe je verschillende core- en krachtoefeningen. We maken het leuk en uitdagend. Reken maar dat je gaat zweten! Omdat de instructeur veel persoonlijke aandacht geeft is deze les ook perfect voor diegenen die hun roeitechniek willen verbeteren en tegelijkertijd een geweldige workout willen hebben.

RowStudio Ripped

Dumbbell 2 Gewichten
Stopwatch Korte intervals

Tijdens deze 45 minuten durende high intensity training roeien we met hogere weerstand en gebruiken we dumbbells, kettle bells en medicine balls. Het is een afwisselende workout in bootcamp stijl die ontworpen is om calorieën te verbranden, spieren te trainen en snel resultaat te behalen. Motiverende instructeurs, killer beats en een geweldige teamspirit maken deze training niet alleen efficiënt, maar is het ook gewoon een vette ervaring.

RowStudio Booty


Waist Billen, buik en benen

Arm Core-oefeningen

Is het je wel eens opgevallen dat roeiers mooie stevige billen hebben? Wat wil je, bij iedere haal zijn je bilspieren in actie. Op die spieren richten we ons tijdens deze 45 minuten durende workout. We roeien op een hoge weerstand en wisselen dat af met oefeningen op de mat waarbij we de billen, buik en onderrug trainen. Als jij ‘killer curves’ wilt, is dit jouw workout.

RowStudio Vital


Heart Een workout speciaal voor 55+-ers
027 Shoulder Balans, kracht en flexibiliteit

Wil jij lachend 100 worden? Dan is RowStudio Vital de workout voor jou. Onder leiding van oud-roeicoach Cees Vente verbeter je je conditie, flexibiliteit en balans. Je traint al je spieren met een minimale kans op blessures, ook als je gewrichten soms wat beginnen te piepen en te kraken. Lees meer, en schrijf je hier in.

Onze workout pioniers 

 

De instructeurs van RowStudio zijn workout wetenschappers. Elke oefening is zorgvuldig geselecteerd om je een optimaal resultaat te geven en met persoonlijke feedback zorgen ze ervoor dat jij alles kunt geven. Ze zijn de beste in het vak, al zeggen we het zelf. 

Ontmoet het team

 Probeer de RowStudio Launch, en ervaar dit zelf!   Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions?