De RowStudio workouts

Zo laten we jou zweten

RowStudio Launch


Heart Focus op techniek
Heart Cardio-gedreven

Tijdens deze workout maak je kennis met de basis van de roeitechniek en word je door een verscheidenheid aan core- en krachtoefeningen geleid. Het is leuk en uitdagend, en je gaat gegarandeerd zweten. Omdat de trainer veel persoonlijke aandacht geeft, is deze les ook perfect voor degenen die hun roeitechniek willen opfrissen en tegelijkertijd een geweldige workout willen hebben.

RowStudio Ripped


Dumbbell 2 Oefeningen met gewichten
Stopwatch Snel tempo roeien

Deze 45 minuten durende workout met hoge intensiteit is een mix van roeien, gewichten en weerstandstraining. Het is een snelle bootcamp-achtige workout, ontworpen om calorieën te verbranden, spieren te versterken en snel resultaat te boeken. Motiverende trainers, lekkere beats en een vleugje competitie maken deze sessie niet alleen efficiënt, maar ook erg leuk.

RowStudio Booty


Waist Billen-, benen en buikoefeningen

Arm 50/50 mat-machine mix

Wist je dat je bilspieren worden geactiveerd bij elke roeihaal? Deze sessie van 45 minuten richt zich op het vormen van de billen, benen en buikspieren. Verwacht roei-intervallen op een hoge weerstand, afgewisseld met krachtoefeningen, waarbij je bilspieren, bovenbenen en core aan het werk worden gezet. Als je echte rondingen wilt, aarzel dan niet.

RowStudio SUPRBURNR


Stopwatch 60-minuten calorieverbrander

Dumbbell 2 Grensverlegger

Deze intense training van 1 uur is een ware calorieverbrander. Met hoog intensieve intervallen en solide blokken met krachtig roeien, afgewisseld met uitdagende off-erg oefeningen die je grenzen zullen verleggen. RowStudio SUPRBURNR is ontworpen voor degenen die een serieuze uitdaging zoeken. Durf jij het aan?

RowStudio Core


Waist Oefeningen gericht op je core spieren

Arm Verbetert je houding

Deze dynamische training van 45 minuten combineert energieke roeisessies met core versterkende oefeningen op de mat. Het verbetert je roeikracht en houding, terwijl de gerichte core spieroefeningen je sterk en onweerstaanbaar sexy laten voelen. Als je je prestaties wilt verbeteren en een strakke buik wilt bereiken, is RowStudio Core de perfecte workout voor jou.

DE ROWSTUDIO SPECIALS

Personal training

 

Soms is een persoonlijke aanpak de beste. Misschien ben je herstellende van een blessure. Of je wilt snel je roeitechniek verbeteren. Of je hebt vragen over het bereiken van je persoonlijke doelen. Geen zorgen, onze trainers staan voor je klaar.

 

Geef je op

Company Clinic

 

In deze nieuwe tijd van thuiswerken, is het een hele uitdaging om je team of afdeling bij elkaar te houden. Een leuk uitje kan hieraan bijdragen. Ben je op zoek naar een sportieve, leuke en originele activiteit met je collega’s? Overweeg dan eens een clinic bij RowStudio!

 

Meer info

De pioniers van onze workouts


De trainers van RowStudio zijn workout wetenschappers. Elke oefening is zorgvuldig geselecteerd om je optimale resultaten te geven, en elk muzieknummer zo gekozen dat jij er goed op gaat. Ze zijn de beste in de bizz, al zeggen we het zelf.


Ontmoet het team

 Kom, probeer RowStudio Launch, voor beginners!   

Boek nu →

Wat is RowStudio?

Wij zijn een workout studio met een missie: het creëren van (echte) full body workouts, gecentreerd rond team-spirit. Omdat 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren gebruiken en je uithoudingsvermogen verbeteren – beter gaat als je het samen doet!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Kiloliters zweet
☘️ 0.0% spanning op je gewrichten, dus veilig!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mail adres hier in en we houden je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, gratis tryouts, en andere RowStudio happenings.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?