YES! WE ZIJN TERUG!

Outdoor PTA

We gaan naar een geweldige nieuwe buitenlocatie op de kade van de Passenger Terminal Amsterdam, dicht bij het Centraal Station. In een grote partytent bieden we groepsworkouts (met een live trainer) en SoloRow workouts (zie hieronder) aan. Een fris briesje voorkomt oververhitting. En vergeet niet, terwijl je zweet, van het uitzicht te genieten!

 Boek nu! →

Studio De Pijp

In onze studio laten we jullie zweten als een team. Tijdens de workout tonen we de performance data van het team op het grote scherm. Om het record te verbreken, zul je moeten samenwerken! Na de training kun je inloggen op je persoonlijke dashboard om je trainingsgegevens te bekijken en je voortgang te monitoren. Je doelen bereiken was nog nooit zo leuk!

 Boek nu! →

Nieuw bij RowStudio? Nog nooit geroeid?

Jouw eerste workout bij RowStudio ziet er zo uit.

 

 

Nadat je een account hebt geopend: boek je je eerste workout via ons online boekingssysteem. We raden je aan om te beginnen met een RowStudio Launch workout.

Open account ↗︎

Onze trainingen zijn 100% corona proof.  Voordat je komt sporten, gelieve onze veiligheids maatregelen door te nemen.

Onze instructeurs laten je kennis maken met de ergometer, en verklaren de basis principes van de workout.

Let’s rock’n’row, brand los voor 45 minuten!

Boek nu

DE ROWSTUDIO WORKOUTS

RowStudio Launch


Heart Focus op techniek
Weight Core- en krachttraining

Tijdens deze workout maak je kennis met de basics van de roeitechniek en doe je verschillende core- en krachtoefeningen. We maken het leuk en uitdagend. Reken maar dat je gaat zweten! Omdat de instructeur veel persoonlijke aandacht geeft is deze les ook perfect voor diegenen die hun roeitechniek willen verbeteren en tegelijkertijd een geweldige workout willen hebben.

RowStudio Ripped


Dumbbell 2 Gewichten

Stopwatch Korte intervals

Tijdens deze 45 minuten durende high intensity training roeien we met hogere weerstand en gebruiken we dumbbells, kettle bells en medicine balls. Het is een afwisselende workout in bootcamp stijl die ontworpen is om calorieën te verbranden, spieren te trainen en snel resultaat te behalen. Motiverende instructeurs, killer beats en een geweldige teamspirit maken deze training niet alleen efficiënt, maar is het ook gewoon een vette ervaring.

RowStudio Booty


Waist Billen, buik en benen

Arm Core-oefeningen

Is het je wel eens opgevallen dat roeiers mooie stevige billen hebben? Wat wil je, bij iedere haal zijn je bilspieren in actie. Op die spieren richten we ons tijdens deze 45 minuten durende workout. We roeien op een hoge weerstand en wisselen dat af met oefeningen op de mat waarbij we de billen, buik en onderrug trainen. Als jij ‘killer curves’ wilt, is dit jouw workout.

Solo Row


The signature workouts, on-demand

Weight Progress at your own pace

45 minuten, voor jezelf. Boek een persoonlijk tijdslot, kies een van onze on-demand workouts, en geef alles wat je hebt! Op het ingebouwde tablet is de timeline te zien, je krijgt duidelijke instructies en de trainer(s) slepen je er doorheen. Lekker knallen in je eigen bubble!

 Nooit geroeid? Probeer RowStudio Launch!   Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions?