Nieuw bij RowStudio? Nog nooit geroeid?

Jouw eerste workout bij RowStudio ziet er zo uit.

 

 

Nadat je een account hebt geopend: boek je je eerste workout via ons online boekingssysteem. We raden je aan om te beginnen met een RowStudio Launch workout.

Open account ↗︎

Je checkt in bij onze frontdesk. Draag normale sportkleding en binnenschoenen. Neem een handdoek mee en wat water.

Onze trainer legt je uit hoe de roeimachine werkt en hoe de workout zal verlopen.

Let’s rock-‘n-‘row! 45 minuten lekker trainen, afwisselend op de roeimachine en het matje ernaast.

Boek nu

DE ROWSTUDIO WORKOUTS

RowStudio Launch


Heart Focus op techniek
Weight Core- en krachttraining

Tijdens deze workout maak je kennis met de basics van de roeitechniek en doe je verschillende core- en krachtoefeningen. We maken het leuk en uitdagend. Reken maar dat je gaat zweten! Omdat de instructeur veel persoonlijke aandacht geeft is deze les ook perfect voor diegenen die hun roeitechniek willen verbeteren en tegelijkertijd een geweldige workout willen hebben.

RowStudio Ripped


Dumbbell 2 Gewichten

Stopwatch Korte intervals

Tijdens deze 45 minuten durende high intensity training roeien we met hogere weerstand en gebruiken we dumbbells, kettle bells en medicine balls. Het is een afwisselende workout in bootcamp stijl die ontworpen is om calorieën te verbranden, spieren te trainen en snel resultaat te behalen. Motiverende instructeurs, killer beats en een geweldige teamspirit maken deze training niet alleen efficiënt, maar is het ook gewoon een vette ervaring.

RowStudio Booty


Waist Billen, buik en benen

Arm Core-oefeningen

Is het je wel eens opgevallen dat roeiers mooie stevige billen hebben? Wat wil je, bij iedere haal zijn je bilspieren in actie. Op die spieren richten we ons tijdens deze 45 minuten durende workout. We roeien op een hoge weerstand en wisselen dat af met oefeningen op de mat waarbij we de billen, buik en onderrug trainen. Als jij ‘killer curves’ wilt, is dit jouw workout.

RowStudio SoloRow


Onze signature workouts, on-demand

Weight Roeien in je eigen tempo

45 minuten, alleen jij. Reserveer een persoonlijk tijdslot, kies een van onze on-demand Launch, Ripped of Booty workouts en ga ervoor! Op de tablet zie je onze tijdlijn en een video van onze trainer, die je door de workout loodst. Fijne deuntjes brengen je in de juiste stemming. Wij zorgen voor een bluetooth koptelefoon.

Wist je dat je de resultaten van je workouts met elkaar kunt vergelijken?

Meer info

DE ROWSTUDIO SPECIALS

Personal training

 

Soms is een PT de beste optie. Misschien ben je herstellende van een blessure. Of je wilt snel je roeitechniek verbeteren. Of je hebt vragen over het bereiken van je persoonlijke doelen. Geen zorgen, onze trainers zijn er voor je.

 

Sign up

Company Clinic

 

Door al het thuiswerken is het een hele uitdaging je team bij elkaar te houden. Een gezellig uitje kan hier aan bijdragen. Als je op zoek bent naar een sportieve, leuke en originele activiteit met je collega’s, overweeg dan een clinic bij RowStudio!

 

Meer info

 Nooit geroeid? Probeer RowStudio Launch!  

Boek nu

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday