We gaan door met onze workouts op de kade van Passenger Terminal  Amsterdam, bij het Centraal Station! We bieden onze unieke SoloRow sessies aan, binnen de COVID-19 richtlijnen. Let’s row on!

45 minuten, speciaal voor jou. Boek een persoonlijk tijdslot, kies een van onze on-demand workouts, en geef alles wat je hebt! Op de tablet van de roeimachine is de tijdlijn van je workout zichtbaar, met instructievideo van een instructeur. Neem slechts een handdoek en een bluetooth kooptelefoon mee, en je bent klaar om te gaan!

Book Now

Nieuw bij RowStudio? Nog nooit geroeid?

Jouw eerste workout bij RowStudio ziet er zo uit.

 

 

Nadat je een account hebt geopend: boek je je eerste workout via ons online boekingssysteem. We raden je aan om te beginnen met een RowStudio Launch workout.

Open account ↗︎

Onze trainingen zijn 100% corona proof.  Voordat je komt sporten, gelieve onze veiligheids maatregelen door te nemen.

Onze instructeurs laten je kennis maken met de ergometer, en verklaren de basis principes van de workout.

Let’s rock’n’row, brand los voor 45 minuten!

Boek nu

DE ROWSTUDIO WORKOUTS

RowStudio Launch


Heart Focus op techniek
Weight Core- en krachttraining

Tijdens deze workout maak je kennis met de basics van de roeitechniek en doe je verschillende core- en krachtoefeningen. We maken het leuk en uitdagend. Reken maar dat je gaat zweten! Omdat de instructeur veel persoonlijke aandacht geeft is deze les ook perfect voor diegenen die hun roeitechniek willen verbeteren en tegelijkertijd een geweldige workout willen hebben.

RowStudio Ripped


Dumbbell 2 Gewichten

Stopwatch Korte intervals

Tijdens deze 45 minuten durende high intensity training roeien we met hogere weerstand en gebruiken we dumbbells, kettle bells en medicine balls. Het is een afwisselende workout in bootcamp stijl die ontworpen is om calorieën te verbranden, spieren te trainen en snel resultaat te behalen. Motiverende instructeurs, killer beats en een geweldige teamspirit maken deze training niet alleen efficiënt, maar is het ook gewoon een vette ervaring.

RowStudio Booty


Waist Billen, buik en benen

Arm Core-oefeningen

Is het je wel eens opgevallen dat roeiers mooie stevige billen hebben? Wat wil je, bij iedere haal zijn je bilspieren in actie. Op die spieren richten we ons tijdens deze 45 minuten durende workout. We roeien op een hoge weerstand en wisselen dat af met oefeningen op de mat waarbij we de billen, buik en onderrug trainen. Als jij ‘killer curves’ wilt, is dit jouw workout.

RowStudio Vital


Heart Een workout speciaal voor 55+-ers
027 Shoulder Balans, kracht en flexibiliteit

Wil jij lachend 100 worden? Dan is RowStudio Vital de workout voor jou. Onder leiding van oud-roeicoach Cees Vente verbeter je je conditie, flexibiliteit en balans. Je traint al je spieren met een minimale kans op blessures, ook als je gewrichten soms wat beginnen te piepen en te kraken. Lees meer, en schrijf je hier in.

RowStudio F*cked


Extreemste 60-minuten workout
Calorieën verbrander

Is jouw enige rivaal jezelf? Dan is RowStudio F*cked de meest geschikte (en zware) nieuwe uitdaging. Let wel: deze 60-minuten is niet voor de zwakkeren van hart, maar voor de leeuwen onder ons.

RowStudio Full Row


90% rowing-workout
Focus on endurance and cardio

De naam spreekt voor zich: een 45-minuten roei workout, met de ergmeter als middelpunt. We zetten jouw uithoudingsvermogen op de proef, en zullen zo je stamina niveaus omhoog krikken.

Solo Row


The signature workouts, on-demand

Weight Progress at your own pace

45 minutes, voor jezelf. Boek een persoonlijk tijdslot, kies een van onze on-demand workouts, en geef alles wat je hebt! Op het ingebouwde tablet is de timeline, en de instructeur te zien. Vergeet niet je eigen handdoek en bluetooth headphones mee te nemen!

ROWSTUDIO LIVE STREAMING

Waar je ook woont, je kunt meedoen met onze workouts. Live via Zoom. Je ziet onze tijdlijn met duidelijke instructies op je scherm en onze trainer geeft je persoonlijke feedback. Lekker samen trainen, maar dan op afstand. Gemakkelijk en veilig.

Doe mee

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

Onze workout pioniers 

 

De instructeurs van RowStudio zijn workout wetenschappers. Elke oefening is zorgvuldig geselecteerd om je een optimaal resultaat te geven en met persoonlijke feedback zorgen ze ervoor dat jij alles kunt geven. Ze zijn de beste in het vak, al zeggen we het zelf. 

Ontmoet het team

× Any questions?