Iets niet helemaal duidelijk? Laat ons je helpen.

Lees onze antwoorden op vaak gestelde vragen hieronder.

ABONNEMENTEN & TARIEVEN

Hoe werkt het betalen voor een workout?

Je kunt bij RowStudio betalen voor een enkele les. Ook kun je een “strippenkaart” kopen of een abonnement afsluiten. Als je voor de eerste keer komt, hebben we een mooie aanbieding. Twee lessen voor de prijs van 1. Die aanbieding noemen we de Intro Deal. Een overzicht van de mogelijkheden vind je onder het tabblad Tarieven. Als je daar op “Koop nu” klikt, wordt je gevraagd om een account aan te maken, waarna je kunt afrekenen via:

 • IDEAL
 • creditcard
 • SEPA machtiging

Als je na inloggen klikt op “Mijn tegoed”, staat je aankoop daar vermeld. Onder “Class count” staat het aantal lessen dat je met je aankoop kunt boeken.

Voor workout pakketten kun je ook met pin betalen in de studio. Als je echter geen actief pakket of lidmaatschap hebt, kun je geen plek reserveren. Het is in ieder geval het handigst als je al een account hebt aangemaakt via deze website. Aan de frontdesk kun je het pakket kopen en betalen met pin.

Onze studio-assistent maakt graag een last-minute reservering en je kunt meteen deelnemen aan de workout. Zorg ervoor dat je tenminste 15 minuten voor aanvang van de workout in de studio aanwezig te zijn, zodat wij je een korte uitleg kunnen geven over de studio en de workout.

Kan ik bij RowStudio een lidmaatschap afsluiten?

We hebben verschillende lidmaatschappen: ‘”Row Lite”, “8 workouts per maand” en “Unlimited”. Je kunt deze afsluiten via het tabblad Tarieven. Het gekozen lidmaatschap start op de dag van aankoop, en heeft een minimale duur van 3 maanden. Annuleren van een abonnement kan door minimaal 2 weken voor het einde van duur, een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl. Zeg je het abonnement niet op, dan wordt het steeds met een maand verlengd. Als je een geldig abonnement hebt, kun je workouts boeken via ons rooster. In je account staat onder “Class count” hoeveel workouts je in de lopende maand nog kunt boeken.

Wat is een Row LITE lidmaatschap?
 • Het Row Lite lidmaatschap heeft een minimale duur van 12 (3 x 4) weken. Na deze termijn wordt het lidmaatschap met periodes van 4 weken verlengd. Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken (2 weken voorafgaand aan de datum van de maandelijkse verlenging) door een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl.
 • De maandelijkse contributie bedraagt €39 en dient te worden voldaan met een creditcard of SEPA. Elke 4 weken kun je maximaal 4 workouts volgen. Als je aan het eind van de maand minder dan 4 workouts hebt gevolgd, verlies je het recht op die workouts. Je bouwt geen workout tegoed op.
 • Je kunt workouts reserveren via het tabblad Boek nu/login. De annuleringstermijn is 12 uur. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen, dan verspeel je het recht op de workout. Daarnaast brengen we een no-show vergoeding in rekening van €10.
 • Als je binnen de periode van 4 weken wilt meedoen aan meer dan 4 workouts, kun je credits toevoegen aan je account voor €12 per workout.
 • Lidmaatschap van Club RowStudio is inbegrepen, wat betekent dat je toegang krijgt tot je persoonlijke dashboard waar je je prestatiegegevens kunt monitoren.
Wat is een Row SILVER lidmaatschap?
 • Het Row Silver lidmaatschap heeft een minimale duur van 12 (3 x 4) weken. Na deze termijn wordt het lidmaatschap met periodes van 4 weken verlengd. Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken (2 weken voorafgaand aan de datum van de maandelijkse verlenging) door een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl.
 • De maandelijkse contributie bedraagt €59 en dient te worden voldaan met een creditcard of SEPA. Elke 4 weken kun je maximaal 6 workouts volgen. Als je aan het eind van de maand minder dan 6 workouts hebt gevolgd, verlies je het recht op die workouts. Je bouwt geen workout tegoed op.
 • Je kunt workouts reserveren via het tabblad Boek nu/login. De annuleringstermijn is 12 uur. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen, dan verspeel je het recht op de workout. Daarnaast brengen we een no-show vergoeding in rekening van €10.
 • Als je binnen de periode van 4 weken wilt meedoen aan meer dan 6 workouts, kun je credits toevoegen aan je account voor €12 per workout.
 • Lidmaatschap van Club RowStudio is inbegrepen, wat betekent dat je toegang krijgt tot je persoonlijke dashboard waar je je prestatiegegevens kunt monitoren.

 

Wat is een Row GOLD lidmaatschap?
 • Het Row Gold lidmaatschap heeft een minimale duur van 12 (3 x 4) weken. Na deze termijn wordt het lidmaatschap met periodes van 4 weken verlengd. Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken (2 weken voorafgaand aan de datum van de maandelijkse verlenging) door een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl.
 • De maandelijkse contributie bedraagt €99 en dient te worden voldaan met een creditcard of SEPA. Elke 4 weken kun je maximaal 8 workouts volgen. Als je aan het eind van de maand minder dan 8 workouts hebt gevolgd, verlies je het recht op die workouts. Je bouwt geen workout tegoed op.
 • Je kunt workouts reserveren via het tabblad Boek nu/login. De annuleringstermijn is 3 uur. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen, dan verspeel je het recht op de workout. We brengen bij Row Gold geen no-show vergoeding in rekening.
 • Als je binnen de periode van 4 weken wilt meedoen aan meer dan 8 workouts, kun je credits toevoegen aan je account voor €12 per workout.
 • Lidmaatschap van Club RowStudio is inbegrepen, wat betekent dat je toegang krijgt tot je persoonlijke dashboard waar je je prestatiegegevens kunt monitoren.

 

 

Wat is een UNLIMITED lidmaatschap?
 • Het Unlimited lidmaatschap heeft een minimale duur van 12 (3 x 4) weken. Na deze termijn wordt het lidmaatschap met periodes van 4 weken verlengd. Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken (2 weken voorafgaand aan de datum van de maandelijkse verlenging) door een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl.
 • De maandelijkse contributie bedraagt €119 en dient te worden voldaan met een creditcard of SEPA. Elke 4 weken kun je net zoveel workouts volgen als je wilt.
 • Je kunt workouts reserveren via het tabblad Boek nu/login. De annuleringstermijn is 12 uur. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen, dan verspeel je het recht op de workout. Daarnaast brengen we een no-show vergoeding in rekening van €10.
 • Lidmaatschap van Club RowStudio is inbegrepen, wat betekent dat je toegang krijgt tot je persoonlijke dashboard waar je je prestatiegegevens kunt monitoren.

 

Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren?

Je kunt je lidmaatschap één keer per 12 weken pauzeren met een minimum van 1 week en een maximum van 1 maand.

Bieden jullie ook een strippenkaart aan?

Zeker! We bieden een 10-Pack aan en een 20-Pack. En als je nieuw bent bij RowStudio, kun je met korting onze workouts proberen met het Intro Pack. Dat is 2 lessen voor de prijs van 1. Ook kun je natuurlijk een enkele les kopen. Het Intro Pack en de enkele les hebben een geldigheidsduur van 2 weken en het 10/20-Pack hebben een geldigheidsduur van 6 maanden. Binnen deze periode na aankoop kun je de workouts boeken. Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vind je onder het tabblad Tarieven.

Kan ik gratis een workout proberen?

Als je nieuw bent bij RowStudio, kun je met korting onze workouts proberen met het Intro Deal. Dat is 2 lessen voor de prijs van 1. Zie onder Tarieven. Het Intro Deal heeft een geldigheidsduur van 2 weken. Binnen deze periode kun je meedoen aan de workouts. Het is ook mogelijk om met het Intro Deal 2 plekken te reserveren in 1 workout. Je kunt dan iemand meenemen. Kortom, je kunt OF zelf 2 keer komen, OF iemand meenemen.

De website lijkt mijn credit card niette accepteren
 • Om toekomstige betalingen mogelijk te maken, vragen we je een vinkje te plaatsen bij “Save my card”.
 • Mogelijk moet je een Security Code invullen, maar wordt de desbetreffende pop-up geblockt? Check of je in je browser een pop-up blocker hebt geactiveerd.

BOEKEN & ANNULEREN

Hoe boek ik een workout?

Om te kunnen meedoen aan een workout, maak je allereerst een account aan. Vervolgens koop je een strippenkaart of een abonnement. In je account ga je naar “Boek”, waarna ons rooster verschijnt. In dat rooster kun je filteren met de knoppen “By instructor”, “By class” en “By room”. Je selecteert de workout die je wilt bijwonen, waarna je op de plattegrond de roeimachine kiest die je wilt reserveren. Nadat je een roeimachine hebt gereserveerd ontvang je per mail een bevestiging van je boeking. Lees die mail even aandachtig door, er staan belangrijke dingen in.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een workout is volgeboekt, is er een wachtlijst. Er zijn bijna altijd afmeldingen, dus de kans dat je een plek toegewezen krijgt is erg groot. Als je je naam op de lijst zet en er komt een plek vrij, dan komt je boeking automatisch tot stand. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht, dus hou je inbox goed in de gaten. We begrijpen natuurlijk dat je op een gegeven moment andere plannen gaat maken. Geen zorgen, je kunt je naam op elk moment eenvoudig van de lijst halen. En als je binnen een uur voor aanvang van de workout een plek krijgt toegewezen en je kunt niet meer, stuur dan snel een berichtje naar info@rowstudio.nl en je raakt je credit niet kwijt.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt een boeking zonder gevolgen annuleren tot 12 uur voor aanvang van de workout. Om te annuleren ga je naar “Log in” in het hoofdmenu, selecteer je “My classes” en klik je op “Unreserve“. Als de workout die je hebt geboekt binnen 12 uur begint, kun je kiezen voor een “Late Cancel“. Als je een Lite, Silver of Gold lidmaatschap hebt, betekent dit dat je de credit verliest. Als je een Unlimited lidmaatschap hebt, wordt er €10 in rekening gebracht in geval van een late cancellation.

Wat gebeurt er als ik niet kom opdagen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet kunt deelnemen aan een workout. Annuleer in dat geval altijd je boeking zoals hierboven beschreven, zelfs als de workout bijna begint. Als je niet komt opdagen zonder te annuleren, wordt een no-show fee van €10 in rekening gebracht.

JOUW WORKOUT

Hoe ziet een workout bij RowStudio eruit?

Een workout bij RowStudio duurt (tenzij anders vermeld) 45 minuten. Zorg dat je bij je eerste deelname een kwartier voor aanvang aanwezig bent. De instructeur kan je dan helpen met de afstelling van de roeimachine en je de basisbeginselen van de roeibeweging uitleggen. De workout begint meestal met enkele oefeningen op de roeimachine die zijn bedoeld om de roeibeweging correct uit te voeren. Daarna volgt een warming-up. De rest van de les is steeds anders. We wisselen wel steeds roeien op de roeimachine af met oefeningen op het matje naast de roeimachine. Welke oefeningen dit zijn is afhankelijk van het type les (zie het tabblad Workouts). We eindigen altijd met een cooling-down en stretching. Je kunt rekenen op een lekkere afwisselende workout, met een hoge fun-factor en veel persoonlijke aandacht van de instructeur.

Zijn de workouts alleen bedoeld voor roeiers?

De workouts van RowStudio zijn geschikt voor alle leeftijden en alle fitness niveaus. Heb je nog nooit geroeid en/of op een roeimachine gezeten? Geen enkel probleem! Onze ervaren instructeurs helpen je graag met het leren van de roeitechniek. Misschien dat je in het begin even moet wennen, maar je zult al snel zien dat het beter gaat. Voor je eerste workout raden we aan om een RowStudio LAUNCH te boeken. Heb je wel roei-ervaring? Ook dan kun je meedoen! Onze workouts zijn anders (veel leuker!) dan je misschien gewend bent. Kom het gewoon proberen.

Wat gebeurt er als ik aankom bij de Studio?

Wanneer je bij de studio arriveert, geef je je naam op bij onze frontdeskmedewerker. Je boeking wordt gecontroleerd en je hoort welke roeimachine voor jou is gereserveerd. Je krijgt informatie over het gebruik van de kleedkamers en lockers. In de studio kun je makkelijk jouw roeimachine herkennen, want op het scherm staat jouw naam vermeld. De trainer helpt je met het afstellen van de roeimachine en geeft je een uiteg over het gebruik ervan en de training. En dan gaan we beginnen! Op het scherm verschijnt een tijdlijn waarop de les schematisch is weergegeven. Met een pointer wordt aangegeven waar we zijn. De trainer praat je er doorheen en zorgt ervoor dat je een fijne workout hebt.

Hoe laat word ik verwacht?

Is het je eerste workout bij RowStudio? Dan vragen we je om ten minste 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Onze trainer heeft dan voldoende tijd om je uitleg te geven. Ben je al vaker geweest? Zorg dan dat je op tijd bent. Als je te laat bent, kunnen we je plaats toewijzen aan iemand op de wachtlijst. Verwacht je iets te laat te zijn, geef ons dan even een belletje, dan houden we je plaats voor je vrij.

Wat moet ik meenemen?
 • Gewone sportkleding – alleen een erg lange top is niet handig omdat die vast kan lopen in het rolbankje van je roeimachine
 • Binnenschoenen – niet het model met een heel brede hak, want die passen niet in de houders van de roeimachine)
 • Flesje water of bidon – we verkopen pakjes Marie Stella Maris water
 • Handdoek – we verhuren handdoeken voor €2
Wat moet ik doen voordat ik een les bijwoon?
 1. Drink genoeg! Zorg ervoor dat je genoeg water hebt gedronken voordat je aan een van onze workouts begint. Je kan een pakje water aanschaffen in de studio, voor tijdens het sporten. Je mag natuurlijk ook een eigen waterfles of bidon meenemen.
 2. Eet genoeg! Onze sessies zijn best intens, en we raden je aan om 2 uur voor een workout een passende maaltijd te gebruiken.
 3. Neem jezelf in acht! Tijdens de workout zal onze trainer je motiveren alles te geven. Maar laat je niet gek maken. Loop niet te hard van stapel en verdeel je energie over de workout.

STUDIO DE PIJP

Zijn er douches aanwezig?

Ja! In de dames- en herenkleedkamer zijn douches aanwezig. Je kunt kosteloos gebruik maken van producten zoals shampoo, douchegel en handzeep. Er is een föhn aanwezig. Tegen betaling van €2 kun je een handdoek gebruiken.

Hebben jullie handdoeken?

Tuurlijk. Je kunt een klein handdoekje van ons gratis gebruiken. Wil je een grotere handdoek, dan kun je die bij ons huren voor €2.

Zijn er lockers aanwezig?

Ja! In de kleedkamers staan lockerkasten. Ze werken met een pincode. Nadat je het deurtje hebt gesloten, toets je een viercijferige pincode in. Vervolgens bevestig je de code door deze nogmaals in te toetsen. In de kleedkamer hangt natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing.

Worden er dranken verkocht?

Bij onze receptie bieden we Nespresso koffie, espresso en cappuccino aan. Verder hebben we thee (verse gember, verse munt en zwarte thee), pakjes water (Marie Stella Maris) en flesjes Vitamin Well. (Reload).

Kan ik in de buurt mijn auto parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is op straat op de Hemonystraat of de Hemonylaan. Meer info: https://www.parkeren-amsterdam.com/hemonylaan.

Geen antwoord op jouw vraag?

Stuur ons een bericht en we reageren zo snel we kunnen.

  ×

  Hi!

  Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

  × Heb je vragen?