FAQs

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Abonnementen & tarieven

Bieden jullie een maandelijks abonnement aan?

Er zijn verschillende opties waar je uit kan kiezen betreft maandelijkse abonnementen: ‘4 workouts per maand’, ‘8 workouts per maand’ en het Onbeperkte lidmaatschap. De kosten worden automatisch afgeschreven van je rekening, en je hebt toegang tot de studio door middel van ons weekelijkse rooster.

Het gekozen lidmaatschap start op de dag van aankoop, en heeft een minimale duur van 3 maanden.

Annuleren van een RowStudio lidmaatschap kan minimaal 2 weken voor het einde van duur, voordat hij automatisch wordt vernieuwd. Je opzegging kan je schriftelijk versturen naar frontdesk@rowstudio.nl

BOEKEN

Hoe boek ik een les?

Je kan een les bijwonen door een account aan te maken. Vervolgens, druk je op ‘Boek nu’ in het bovenste menu. Op deze pagina kies je de workout die je wilt bijwonen, waarna je de roeimachine kiest die je wilt reserveren in de les. Om een les te boeken, heb je een lopend abonnement of actieve serie nodig. Je kan een overizcht van je lopende series vinden onder ‘Mijn account’, en te klikken op ‘Series’.

Alle RowStudio workouts zijn beschikbaar om te boeken, vanaf 7 dagen tot 1 uur voordat de workout begint. Je kan ze online, of in de studio met hulp van een medewerker,  boeken. Wanneer een workout vol zit, is er een wachtlijst beschikbaar. Wanneer je de les hebt geboekt na een les vol is, wordt je automatisch toegevoegd aan deze lijst. Je krijgt een bericht wanneer een plek vrij komt per mail, en wordt automatisch de plek toegewezen in ons systeem.

Hoe annuleer ik mijn boeking?

Je kan een les tot 12 uur van te voren boeken. Om deze te annuleren, ga je naar ‘Mijn Account’ in het hoofdmenu. Door in te loggen, en ‘My Classes’ te kiezen, krijg je een overzicht te zien. Selecteer de les die je niet wenst te bezoeken, en druk op ‘Unreserve’.

Wanneer je niet op komt dagen, of te laat annuleert, kunnen we het krediet van je serie of abonnement niet terugvorderen op je account. Bij een Onbeperkt lidmaatschap, wordt er een €8,- boete in rekening gebracht. Het is natuurlijk niet ons doel om dit in rekening te brengen, en verwelkomen je veel liever in de studio!

JOUW WORKOUT

What is a RowStudio workout?

Een standaard RowStudio workout is een 45 minuten sessie die draait om het Roeien op een RP3 ergometer. De les bevat cardio, kracht en flexibiliteits-oefeningen. Plezier, uitdaging, en persoonlijke aandacht van onze instructeurs staat garant!

Zijn de workouts alleen bedoeld voor roeiers?

Workouts van RowStudio zijn ontworpen voor sporters van alle niveaus, en alle achtergronden. Nog nooit eerder geroeid? Geen probleem! Onze ervaren instructeurs zijn opgeleid om je mee te begeleiden en de juiste technieken te leren. Ben je van plan om je eerste les bij te wonen? Dan raden wij je aan om de RowStudio launch te boeken!

Wat gebeurd er als ik aankom bij de Studio?

Wanneer je bij de studio arriveert, geef dan een van onze assistenten of medewerkers aan om je in te checken in ons systeem. Zo weten wij dat je de les hebt bijgewoond! De assistentes geven je een korte tour van de studio, en zorgen dat je voorbereid je les in gaat.

Hoe laat word ik verwacht?

We vragen onze klanten om 10 tot 15 minuten voor de workout aanwezig te zijn. Als je voor het eerste keer een workout bijwoont, vraag vooral aan een assistente om je een rondleiding te geven. Wanneer je 10 minuten te laten bent, kan je plek worden weggegeven aan een klant op de wachtlijst. Wanneer je verwacht laat te arriveren, geef de studio een belletje. Dan houden we graag je ergometer vrij.

Wat moet ik doen voordat ik een les bijwoon?

1. Drink genoeg! Zorg ervoor dat je genoeg water hebt gedronken voordat je aan een van onze workouts begint. Je kan een flesje water aanschaffen in de Studio, voor tijdens het sporten. Je mag ook een eigen waterfles meenemen.

2. Eet genoeg! Onze sessies zijn intens, en we raden je aan om 2 uur voor een workout een passende maaltijd te eten.

3. Ga op je eigen tempo! Onze lessen zijn voor alle niveaus, en nodigt je uit om je grenzen te weerleggen. Maar, het is van belang om niet te hard van stapel te lopen! Verdeel je kracht en snelheid in de les nauwkeurig, om scherp te blijven op je techniek (en blessures te voorkomen).

Onze voorzieningen

Zijn er douches aanwezig?

Ja — in de vrouwen en mannen kleedkamers zijn er douches aanwezig. Producten zoals shampoo, douchegel, en haar drogers zijn aanwezig in de kleedkamers.

Zijn er lockers aanwezig

Ja — in de mannen en vrouwen kleedkamers zijn 20 lockers aanwezig met een digitale pin code.

Worden er dranken en snacks verkocht?

Bij onze receptie bieden we Nespresso koffie, espresso’s en cappuccino’s en thee aan. Er zijn ook verschillende frisdrankene en proteïne repen te koop in de studio.

Contact ons

Stuur ons een bericht!

× Any questions?