Iets niet helemaal duidelijk? Laat ons je helpen.

Lees onze antwoorden op vaak gestelde vragen hieronder.

ABONNEMENTEN & TARIEVEN

Hoe werkt het betalen voor een workout?

Je kunt bij RowStudio betalen voor een enkele les. Ook kun je een “strippenkaart” kopen of een abonnement afsluiten. Als je voor de eerste keer komt, hebben we een mooie aanbieding. Twee lessen voor de prijs van 1. Die aanbieding noemen we het Intro Pack. Een overzicht van de mogelijkheden vind je onder het tabblad Tarieven. Als je daar op “Koop nu” klikt, wordt je gevraagd om een account aan te maken, waarna je kunt afrekenen via IDEAL, met je creditcard of door middel van een SEPA machtiging. Als je na inloggen klikt op “Mijn tegoed”, staat je aankoop daar vermeld. Onder “Class count” staat het aantal lessen dat je met je aankoop kunt boeken.

Kan ik bij RowStudio een lidmaatschap afsluiten?

We hebben verschillende lidmaatschappen: ‘4 workouts per maand’, ‘8 workouts per maand’ en het Onbeperkte lidmaatschap. Je kunt deze afsluiten via het tabblad Tarieven. Het gekozen lidmaatschap start op de dag van aankoop, en heeft een minimale duur van 3 maanden. Annuleren van een abonnement kan door minimaal 2 weken voor het einde van duur, een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl. Zeg je het abonnement niet op, dan wordt het steeds met een maand verlengd. Als je een geldig abonnement hebt, kun je workouts boeken via ons rooster. In je account staat onder “Class count” hoeveel workouts je in de lopende maand nog kunt boeken.

Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren?

Je kunt je lidmaatschap één keer per 6 maanden pauzeren met een minimum van 1 week en een maximum van 1 maand.

Bieden jullie ook een strippenkaart aan?

Zeker! We bieden een 10-Pack aan en een 20-Pack. En als je nieuw bent bij RowStudio, kun je met korting onze workouts proberen met het Intro Pack. Dat is 2 lessen voor de prijs van 1. Ook kun je natuurlijk een enkele les kopen. Het Intro Pack en de enkele les hebben een geldigheidsduur van 2 weken en het 10/20-Pack hebben een geldigheidsduur van 6 maanden. Binnen deze periode na aankoop kun je de workouts boeken. Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vind je onder het tabblad Tarieven.

Kan ik gratis een workout proberen?

Als je nieuw bent bij RowStudio, kun je met korting onze workouts proberen met het Intro Pack. Dat is 2 lessen voor de prijs van 1. Zie onder Tarieven. Het Intro Pack heeft een geldigheidsduur van 2 weken. Binnen deze periode kun je meedoen aan de workouts. Het is ook mogelijk om met het Intro Pack 2 plekken te reserveren in 1 workout. Je kunt dan iemand meenemen. Kortom, je kunt OF zelf 2 keer komen, OF iemand meenemen.

BOEKEN & ANNULEREN

Hoe boek ik een workout?

Om te kunnen meedoen aan een workout, maak je allereerst een account aan. Vervolgens koop je een strippenkaart of een abonnement. In je account ga je naar “Boek”, waarna ons rooster verschijnt. In dat rooster kun je filteren met de knoppen “By instructor”, “By class” en “By room”. Je selecteert de workout die je wilt bijwonen, waarna je op de plattegrond de roeimachine kiest die je wilt reserveren. Nadat je een roeimachine hebt gereserveerd ontvang je per mail een bevestiging van je boeking. Lees die mail even aandachtig door, er staan belangrijke dingen in.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een workout vol zit, is er een wachtlijst beschikbaar. Geef je je daarvoor op en komt er een plek beschikbaar, dan komt je boeking voor deze plek automatisch tot stand. Je wordt daarover per mail op de hoogte gebracht. Houd je mail dus goed in de gaten als je jezelf op de wachtlijst hebt gezet. We snappen natuurlijk dat je op een bepaald moment andere plannen gaat maken. Als je binnen een uur voor de workout alsnog een plek krijgt toegewezen en je redt het niet meer, dan brengen we de workout niet in rekening.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt een boeking tot 12 uur voor aanvang van de workout annuleren. Om te annuleren, ga je in het hoofdmenu naar “Boek nu / log in”. Nadat je bent ingelogd, klik je op “Mijn boekingen”. Daar staat een overzicht van je boekingen. Als het nog mogelijk is de boeking te annuleren staat er “Unreserve”  achter. Klik daarop en je boeking is geannuleerd. De annulering wordt per e-mail bevestigd. Als het niet meer mogelijk is om een boeking te annuleren, maar je bent niet van plan de workout bij te wonen, dan zouden we het op prijs stellen als je ons per e-mail op de hoogte brengt.

Wat gebeurt er als ik niet kom opdagen?

We vinden het heel jammer als er zgn. “No shows” zijn. Iemand anders had dan wellicht kunnen meedoen en hoe voller de zaal, hoe beter de vibe! Maar natuurlijk kan het soms gebeuren dat je verhinderd bent. Gelieve in dat geval je boeking te annuleren of (als dat niet meer kan) ons per e-mail op de hoogte te brengen van je afwezigheid.

Als je een plek hebt geboekt, maar (zonder annulering) niet komt opdagen, dan vervalt je aanspraak op een workout. Heb je een RowStudio Unlimited lidmaatschap, dan hebben we het recht om in geval van een No-show een boete van 8 euro op te leggen. Dat vinden we heel vervelend om te doen. Dus, als je een boeking hebt gemaakt, kom gewoon of annuleer tijdig.

JOUW WORKOUT

Hoe ziet een workout bij RowStudio eruit?

Een workout bij RowStudio duurt (tenzij anders vermeld) 45 minuten. Zorg dat je bij je eerste deelname een kwartier voor aanvang aanwezig bent. De instructeur kan je dan helpen met de afstelling van de roeimachine en je de basisbeginselen van de roeibeweging uitleggen. De workout begint meestal met enkele oefeningen op de roeimachine die zijn bedoeld om de roeibeweging correct uit te voeren. Daarna volgt een warming-up. De rest van de les is steeds anders. We wisselen wel steeds roeien op de roeimachine af met oefeningen op het matje naast de roeimachine. Welke oefeningen dit zijn is afhankelijk van het type les (zie het tabblad Workouts). We eindigen altijd met een cooling-down en stretching. Je kunt rekenen op een lekkere afwisselende workout, met een hoge fun-factor en veel persoonlijke aandacht van de instructeur.

Zijn de workouts alleen bedoeld voor roeiers?

De workouts van RowStudio zijn geschikt voor alle leeftijden en alle fitness niveaus. Heb je nog nooit geroeid en/of op een roeimachine gezeten? Geen enkel probleem! Onze ervaren instructeurs helpen je graag met het leren van de roeitechniek. Misschien dat je in het begin even moet wennen, maar je zult al snel zien dat het beter gaat. Voor je eerste workout raden we aan om een RowStudio LAUNCH te boeken. Heb je wel roei-ervaring? Ook dan kun je meedoen! Onze workouts zijn anders (veel leuker!) dan je misschien gewend bent. Kom het gewoon proberen.

Wat gebeurt er als ik aankom bij de Studio?

Wanneer je bij de studio arriveert, geef je je naam op bij onze frontdeskmedewerker. Je boeking wordt gecontroleerd en je hoort welke roeimachine voor jou is gereserveerd. Je krijgt informatie over het gebruik van de kleedkamers en lockers. In de studio kun je makkelijk jouw roeimachine herkennen, want op het scherm staat jouw naam vermeld. De trainer helpt je met het afstellen van de roeimachine en geeft je een uiteg over het gebruik ervan en de training. En dan gaan we beginnen! Op het scherm verschijnt een tijdlijn waarop de les schematisch is weergegeven. Met een pointer wordt aangegeven waar we zijn. De trainer praat je er doorheen en zorgt ervoor dat je een fijne workout hebt.

Hoe laat word ik verwacht?

Is het je eerste workout bij RowStudio? Dan vragen we je om circa 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Onze trainer heeft dan voldoende tijd om je uitleg te geven. Ben je al vaker geweest? Zorg dan dat je op tijd bent. Als je te laat bent, kunnen we je plaats toewijzen aan iemand op de wachtlijst. Verwacht je iets te laat te zijn, geef ons dan even een belletje, dan houden we je plaats voor je vrij.

Wat moet ik meenemen?
  • Gewone sportkleding (alleen een erg lange top is niet handig omdat die vast kan lopen in het rolbankje van je roeimachine)
  • Binnenschoenen
  • Flesje water of bidon
  • Handdoek
Wat moet ik doen voordat ik een les bijwoon?
  1. Drink genoeg! Zorg ervoor dat je genoeg water hebt gedronken voordat je aan een van onze workouts begint. Je kan een flesje water aanschaffen in de studio, voor tijdens het sporten. Je mag natuurlijk ook een eigen waterfles meenemen.
  2. Eet genoeg! Onze sessies zijn intens, en we raden je aan om 2 uur voor een workout een passende maaltijd te gebruiken.
  3. Neem jezelf in acht! Tijdens de workout zal onze trainer je motiveren alles te geven. Laat je echter niet gek maken. Loop niet te hard van stapel en verdeel je energie over de workout.

STUDIO DE PIJP

Zijn er douches aanwezig?

Ja! In de dames- en herenkleedkamer zijn douches aanwezig. Je kunt kosteloos gebruik maken van producten zoals shampoo, douchegel en handzeep. Er is een föhn aanwezig. Tegen betaling van €2 kun je een handdoek gebruiken.

Zijn er lockers aanwezig?

Ja! In de kleedkamers staan lockerkasten. Ze werken met een pincode. Nadat je het deurtje hebt gesloten, toets je een viercijferige pincode in. Vervolgens bevestig je de code door deze nogmaals in te toetsen. In de kleedkamer hangt natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing.

Worden er dranken verkocht?

Bij onze receptie bieden we Nespresso koffie, espresso en cappuccino aan. Verder hebben we thee (verse gember, verse munt en zwarte thee), pakjes water (Marie Stella Maris) en flesjes Vitamin Well. (Reload).

Kan ik in de buurt mijn auto parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is op straat op de Hemonystraat of de Hemonylaan. Meer info: https://www.parkeren-amsterdam.com/hemonylaan.

Geen antwoord op jouw vraag?

Stuur ons een bericht en we reageren zo snel we kunnen.

    × Any questions?