Twee Olympiërs en een advocaat — met een missie

We begonnen RowStudio met de missie om een gloednieuwe en ongeëvenaarde workout te creëren. Je kunt allerlei workouts doen, maar voor een sub-optimale training heb je het toch te druk! Wij zijn de eerste studio in Nederland waar alles draait om de roeimachine. Bij onze workouts train je (echt) al je spieren en verbeter je je conditie. En dat met een hoge fun-factor en een minimale kans op blessures. Als je snel resultaten wilt zien, ben je bij ons aan het juiste adres!

DE WETENSCHAP

Wij bieden een échte full body workout. Bij het roeien gebruik je al je grote spiergroepen: je benen, je billen, je buik, je rug, schouders en armen. Zoek je een pittige cardio-workout en een krachttraining in een, dan is de roeimachine jouw new best friend. Geen roeiervaring? Geen probleem.

Onze lessen zijn een combinatie van roeien en gevarieerde oefeningen naast de roeimachine, bedoeld om je metabolisme een boost te geven en spiergroepen te isoleren. Zo creëren we de perfecte High Intensity Interval (HIIT) workout. Wij geven je waar voor je geld.

0%
van je spieren
betrokken bij iedere haal
0%
calorieën
verbrand in iedere workout
Improve_Posture_03
Verbeter je houding
Verbeter je houding. Met roeien versterk je je core. Je staat sterker en zelfverzekerder in het leven.
Reduce_Body_Fat
Boost je vetverbranding
Hadden we al gezegd dat je tot 1000 calorieën verbrandt tijdens iedere workout? Het gaat niet vanzelf maar als je het echt wilt, kun je enorm afvallen.
Endurance
Verbeter je uithoudingsvermogen
Niet meer zo snel buiten adem zijn – onze workouts geven je meer energie om al die dingen te doen waar je van houdt.
Get_Toned
Verbeter je spierdefinitie
23 spieren, iedere haal. We isoleren spiergroepen voor jouw sixpack en verdere toning van je lijf.
Avoid_Injury
Voorkom blessures
Roeien is veilig voor iedereen. Het is wat we noemen een low-impact workout. Behaal hoge resultaten zonder je gewrichten bloot te stellen aan zware belasting en zonder je lichaam in onnatuurlijke posities te manoeuvreren.
Have_Fun
Sport samen
Met de hele klas vorm je een roeiteam en op het scherm zie je de snelheid van de boot. Je doet het samen en dat voelt goed!
Asset 1@1

CLUB ROWSTUDIO

Jouw community. Jouw data.

Doelen bereik je sneller samen. Als lid van Club RowStudio krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Daarop kun je precies zien hoe je tijdens een workout hebt gepresteerd. Welke afstand heb je geroeid, wat was je gemiddelde snelheid (de “split”) en wat was je piek Wattage. Je kiest een van onze instructeurs als jouw coach en samen stel je je doelen in. Die bereik je sneller dan je denkt. Wedden?

Intro Deal
2 workouts voor de prijs van 1
€18
In plaats van €36

SPORT ALS EEN PIONIER.

Je eerste workout is van het huis.

Bij RowStudio zorgen we ervoor dat jij niet alleen méér zweet, maar vooral beter. Dit moet je een keer proberen! Koop twee workouts en krijg de eerste gratis.

Onze missie om te innoveren staat voorop.

Blijf op de hoogte van dit verhaal:

LAATSTE NIEUWS

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday