Blog

Samen sterker

Samen sterker

We weten allemaal dat lichaamsbeweging goed is voor het lichaam, maar wist u dat een paar extra mensen in de kamer ook goed is voor uw lichaamsbeweging? Onderzoek toont aan dat deel uitmaken van een gemeenschap uw fitnessdoelen kan verbeteren.

SAMEN SPORTEN 

Alleen al de aanwezigheid van iemand die je kent of om wie je geeft, beïnvloedt je vermogen om een activiteit uit te voeren. Ook al voelt u zich al competent als u een oefening doet, een vriend of partner meenemen kan uw snelheid of kracht verbeteren zonder dat u zich bewust bent van hun invloed. Er is één voorwaarde: als je aan het begin staat van het leren van een nieuwe vaardigheid, is de kans groter dat een bekende die op je let, je doet afhaken. Neem dus de tijd om de oefening onder de knie te krijgen, en neem dan je vriend of partner mee om je prestaties een mooie boost te geven!

DUW EEN BEETJE HARDER

Tijdens onze trainingen gebruiken we metrics op het grote scherm, zodat je je kunt meten met de rest van je team. We doen een tijdrace om te zien hoe ver je kunt roeien in twee of drie minuten. Je afstand wordt getoond en je kunt zien of iemand net iets sneller is dan jij, zodat je net iets harder kunt pushen en winnen! We werken met twee competities, de Queens en de Beasts, zodat je je watts of afstand kunt vergelijken met je leeftijdsgenoten. Onze trainers gebruiken de statistieken om je net iets meer te pushen en je te helpen een nieuw persoonlijk record te halen.

HET RITME CREEERT EEN BAND

Lotgenoten kunnen je motivatie geven wanneer je die het hardst nodig hebt. Want afhaken is gewoon geen optie. Naar een vaste les gaan met je beste maatje kan de lat lager leggen om die trainingsroutine erin te krijgen. Zijn je vrienden niet zo gemotiveerd als jij? Nieuwe vrienden ontmoeten bij RowStudio is heel gemakkelijk, als je na de les koffie gaat drinken. Eén ding hebben jullie zeker gemeen: jullie houden van roeien!

 

Lees meer blogs

Boek een workout ↗︎

Probeer nu

 

× Heb je vragen? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday