Blog

Mega-bolisme

Mega-bolisme

Ben je op zoek naar een workout om af te vallen? Dan zit je bij RowStudio goed. Onze workouts zijn namelijk een combinatie van cardio en krachttraining. Die combinatie gaat ervoor zorgen dat jij het lichaam krijgt dat je wilt en trots kunt zijn op jezelf.

CARDIO

Roeien is een goed voorbeeld van cardio training. Het laat je zweten en je bloed harder stromen. Roeien vergt veel energie en dat zorgt ervoor dat je veel calorieën verbrandt. Om je hartslag echt omhoog te krijgen werken we met high intensity intervallen (HIIT) en blokken van duurtraining. We geven je metabolisme een stevige boost. Dit helpt je om calorieën te verbranden, zowel tijdens de workout in de studio, maar ook na de training als je lekker op de bank zit te chillen.

KRACHTTRAINING

In onze workouts combineren we de cardio-oefeningen met krachttraining om je spiermassa te helpen vergroten. Roeien vereist dat je al je grote spiergroepen gebruikt. Om die spieren te helpen groeien, gebruiken we weerstand op de roeimachine. Daarnaast hebben we blokken met grondoefeningen om specifieke spiergroepen verder te isoleren. De workout vergroot dus je spiermassa. Meer spiermassa betekent dat je metabolisme toeneemt en je dus meer vet verbrandt.

DE PERFECTE COMBINATIE

Bij RowStudio selecteren we de oefeningen zorgvuldig om je de perfecte combinatie van cardio en krachttraining te geven. Onze workouts helpen jouw metabolisme naar MEGA-bolsime waardoor je supersnel afvalt.

 

Lees meer blogs

Boek een workout ↗︎

Probeer nu

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?