Blog

Nieuwe machines — nieuwe snufjes

IMG_2373

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe roeimachines. Na vier fantastische en intsnse jaren was het tijd om onze vloot te vernieuwen. We hebben gekozen voor ’s werelds best verkochte indoor roeimachine, bekend om zijn stabiliteit, betrouwbaarheid en ultieme workout uitdaging: de Concept2.

WAAROM DE CONCEPT2?

De Concept2 was de allereerste roeimachine die met succes op de markt werd gebracht. Sindsdien is het de eerste keuze van fitnessfanaten en roeiers. Het biedt een betrouwbaar, stabiel platform – zodat je in staat bent om er helemaal voor te gaan. Dankzij zijn universele populariteit kun je je resultaten vergelijken met de beste indoorroeiers ter wereld. Houd je dashboard in de gaten voor meer informatie.

HOE GEBRUIKEN WE DE CONCEPT2 IN ONZE WORKOUTS?

Dankzij de stabiliteit van deze machine kunnen we je een aantal nieuwe functies in je workout bieden. Onze trainers richten zich op in-sync roeien, waardoor je kunt profiteren van de kracht en energie in de ruimte. Zoals altijd richten we ons op techniek, zodat je de beste workout krijgt en blessurevrij blijft. En we werken aan nog meer power met de geweldige connectiviteit van Concept2.

HOE ZIT HET MET MIJN DATA?

Op de Concept2 gebruiken we tablets met Bluetooth-verbinding, waarop de nieuwe RowStudio-software draait voor een volledig geïntegreerde ervaring. Omdat de data van verschillende soorten roeimachines kunnen afwijken en we geen appels met peren willen vergelijken, hebben we alle historische gegevens gearchiveerd. Ze zullen niet meer verschijnen in je overzichten, maar je kunt de gegevens nog steeds bekijken door een specifieke workout te selecteren. Een geweldige kans om met een schone lei te beginnen!

Als je vragen hebt over onze nieuwe machines, stel ze dan gerust via de app-knop linksonder in je scherm of stel ze gewoon aan een van onze trainers!

Kom kijken naar onze nieuwe machines en de verbeterde RowStudio ervaring — boek nu een workout!

BOEK NU!

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?