Het team → Tom Weel

Tom Weel

Er zijn een paar manieren om het beste uit je lichaam te halen, en een les met Tom is daar één van. Hij heeft de focus van een samoerai en ziet elke kans om de vaardigheden van zijn leerling te verbeteren. Hij heeft deze ijver ontwikkeld door zijn liefde voor sport, als een ervaren Judoka en roeier. Als je je innerlijke stijfheid wilt loslaten, dan moet je aan zijn workouts meedoen. Buiten de les houdt hij van retro. Want je vindt hem af en toe een coole strip lezen of in een vintage arcadehal.

Tom is an amazing instructor. His explanation of the technique is very clear. His motivations are uplifting and the lesson is super intensive! Thanks! 🙂 — ClassPass member (03.’21)

Tom is heel betrokken en weet je goed te helpen met je techniek — ClassPass member (09.’20)

Very nice class from Tom! Best class ever — ClassPass member (07.’20)

Tom was incredibly patient and went the extra mile to help me with my rowing form, even after I messed up a few times. — Jennifer (10.’20)

 Probeer je eerste workout met Tom. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday