Het team → Tycho Muda

Tycho Muda

Tycho is een echte energiebom. Hij begon als 11-jarige met roeien, haalde het Nederlandse nationale roeiteam en nam samen met zijn broer Vincent deel aan de Olympische Spelen van 2012. Enkele jaren later studeerde hij af aan het Johan Cruijff Instituut en begon hij zijn passie voor sport te delen door het geven van persoonlijke en groepsfitnesstrainingen. Tycho springt in het rond om je gemotiveerd te houden en geeft je geen andere keuze dan alles te geven.

⭐⭐⭐⭐⭐

incredibly intense Workout. Tycho is really helpful during the whole class, not only by pushing you to reach 100% of your potential but also by teaching you the correct moves and correcting you if you are doing them wrong. — ClassPass member (09.’21)

⭐⭐⭐⭐⭐

Tycho is great as always! — ClassPass member (06.’21)

⭐⭐⭐⭐⭐

Legend — ClassPass member (09.’20)

⭐⭐⭐⭐⭐

Super gave les! Aardige hosts en leuke en gemotiveerde trainer. Was mn eerste keer, maar je krijgt uitgebreid uitleg voor de training. Ook tijdens de training geeft Tycho per persoon tips om je houding/techniek te verbeteren. Echt een aanrader! — ClassPass member (06.’21)

 Boek nu je eerste workout met Tycho. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?