Het team → Vincent Muda

Vincent Muda

Tijdens het trainen voor de Olympische Spelen stonden Vincent en zijn tweelingbroer Tycho bekend als ‘Rebels of Rowing’. En als je Vincent ontmoet, begrijp je meteen waarom. Vincent heeft een buitengewoon talent om mensen aan het lachen te maken. Hij wordt gemotiveerd door de drijfveer en ambitie van anderen en weet als geen ander dat je je doelen makkelijker bereikt als iemand je aanmoedigt. Als RowStudio-instructeur doet hij zijn uiterste best om deze doelen samen met jou te verwezenlijken.

This class was such a great workout. Vincent kept up the energy and motivation. I will definitely be joining again soon. I was so pumped afterwards!!! — ClassPass member (06.’21)

De muda’s zijn goede gasten met een positieve vibe. Ze staan altijd klaar om je te helpen om het meeste uit de training te halen. — ClassPass member (12.’20)

Vincent is super good! Also gives personal advice — ClassPass member (08.’21)

Super! Het was mijn eerste keer, maar zeker niet mijn laatste. Heel goed begeleid door Vincent. Fijne les! — ClassPass member (12.’20)

 Probeer nu je eerste workout met Vincent. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday