The team → Willemijn van Buuren

Willemijn van Buuren

Zie je een stoere meid met een flitsende panterlegging aan op straat dan je kun je er bijna zeker van zijn, dat is Willemijn. Stijlvol en competitief, ze pakt alle trofeeën wanneer er een wedstrijd wordt gehouden. Roeien, kickboksen, hockey en voetbal zijn allemaal van haar lijstje met uitdagingen afgestreept. Nu is ze klaar om met jou jouw uitdagingen aan te gaan! Als ervaren en fanatieke roeier, kent ze de ins en outs van de roeimachine. Ze zal je pushen om echt verder en vooruit te komen!

Willemijn is een toptrainer! – ClassPass member (09.’21)

Super les! Willemijn is enthousiast, scherp en ze licht alles tot in de details toe. – ClassPass member (12.’20)

Very nice class, luckily not too busy thus not too competitive. great workout even for weak newbies – ClassPass member (09.’21)

Always great energy and Willemijn pays attention to everyone’s technique during class. Good workout to start the weekend! – ClassPass member (10.’20)

 Probeer je eerste workout met Willemijn. Boek nu →

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende (echte) full body workouts creëren, gecentreerd rond teamspirit. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren aanspreken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday