Het team → Sophie van Ameyde

Sophie van Ameyde

Sophie van Ameyde ziet er misschien lief uit, maar laat je niet misleiden. Ze is niet alleen een ervaren roeitrainer maar voor de klas voelt ze zich als een vis in het water. Sophie brengt de groep samen met haar go-get-em attitude. Heb je een workout nodig om kennis te maken met roeien, zonder dat je het jezelf gemakkelijk maakt? Dan is Sophie de juiste keuze voor jou!

Fijn dat de groepslessen weer terug zijn! Sophie is een heel fijne coach. Enthousiast en motiverend. Bij de paced stukken doet ze mee waardoor het makkelijker is om het juiste ritme te houden. Toples! — ClassPass member (05.’21)

Very cool lesson, Sophie is a good instructor who pushes you to the limit! — ClassPass member (10.’20)

Sophie rocks! Great Booty class on the Friday morning! — ClassPass member (11.’20)

Loved it! Awesome workout! Sophie was great and helped me understand everything very nicely as this was my first day, and she kept checking my alignment throughout the class. — ClassPass member (11.’20)

 Boek nu je eerste workout met Sophie. Boek nu →

What is RowStudio?

We’re a workout studio with a mission: pioneering (true) full body workouts, centred around team-spirit. Because burning 1000+ calories, engaging 85% of your muscles, and injury-proof rowing workouts — are better together!

🔥 1000+ calories
💪🏼 85% of your muscles
💦 Kilolitres of sweat
☘️ 0.0% stress on your joints, an injury-proof workout

Help us pioneer workouts.

Leave your e-mail address here for future exclusive offers, free tryouts, or other RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday