Studio Assistent — Jobs

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat onze bezoekers de studio met een glimlach verlaten? En ben je op zoek naar een bijbaan waarin je de beste en fitste versie van jezelf kunt zijn? Solliciteer dan naar de functie van studio-assistent bij RowStudio.

Studio-assistent

Als studio-assistent ben je verantwoordelijk voor alles wat er tijdens jouw shift gebeurt. Je opent de studio, ontvangt onze leden en zorgt dat ze het fijn vinden bij ons. Met een drankje, een praatje en natuurlijk een fantastische service. Je houdt de receptie en kleedkamers netjes en zorgt dat alles goed verloopt.  

Wie je bent

Een mensgericht persoon, spontaan en vriendelijk. Je bent niet bang om zomaar met iemand een praatje te maken. Daarnaast is het belangrijk dat je positief in het leven staat en verantwoordelijkheidsgevoel kent. Dat we op je kunnen rekenen en dat je soms ook onder een beetje druk, je hoofd koel houdt. Verder heb je oog voor detail en stel je hoge eisen en je eigen prestaties. Je bent ten minste 8 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Deel uitmaken van een superleuk team. We waarderen elkaar en zijn bereid voor elkaar in te springen. We hebben veel plezier samen en inspireren elkaar. Bij beschikbaarheid kun je kosteloos deelnemen aan onze workouts. Je krijgt een marktconforme beloning en we bieden flexibele werktijden. Je draait shifts, op momenten dat het jou uitkomt. Natuurlijk krijg je een goede opleiding en begeleiding. Bij ons kun je als persoon groeien.  

De procedure

Stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl met je gegevens en een motivatie. Als bijlage voeg je je cv bij. Kom je mogelijk in aanmerking, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek en daarna kun je een keer meelopen met een andere assistent. Als het wederzijds klikt, bieden we je een oproepcontract aan.

We hopen van je te horen!

Katja Eckhardt (business manager)
Benno den Teuling (founder)

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?