Veiliger sporten kan bijna niet

RowStudio gaat weer open. We hebben de studio gereorganiseerd, niet zozeer om te voldoen aan de overheidsvoorschriften, maar om ervoor te zorgen dat jij echt veilig en onbezorgd van je training kunt genieten. Eindelijk kunnen we weer verder met het innoveren van onze workouts. Samen met jou. 

Ik doe mee ↗︎

Wij zijn er klaar voor!

 

We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je veilig van je training kunt genieten.

Social distance

We beperken het aantal deelnemers tot 12 per training. Elke deelnemer heeft zijn/haar persoonlijke vak, waardoor een sociale afstand van 1,5 meter wordt gegarandeerd. Alle deelnemers wordt verzocht om tijdens de training binnen zijn/haar vak te blijven.

Ventilatie

Aangenomen wordt dat een goede ventilatie cruciaal is om de verspreiding van het virus te stoppen. We hebben een zeer modern ventilatiesysteem. Het circuleert de binnenlucht niet. Het blaast uitsluitend frisse buitenlucht naar binnen met een capaciteit die vier keer zo groot is als wettelijk voorgeschreven. Lees hier een technische verklaring.

Fitness attributen

In onze trainingen gebruiken we geen dumbbells, kettle bells etc. Alle trainingen zullen net zo uitdagend zijn met onze roeimachines en lichaamsgewicht oefeningen.

Schoonmaak

Wij reinigen alle contactvlakken 5 keer per dag.

RowStudio_Class_Booking_Map -12x1
Thumbs up!

En jij?

 

Klachten?

We verzoeken je dringend om thuis te blijven als je je niet goed voelt of als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur.

Handdoek

We zorgen niet voor een kleine handdoek zoals we vroeger deden. Neem  je eigen handdoek mee en leg deze op de mat naast je roeimachine.

Schoonmaken

Gebruik de handreinigingsgel voor de training en maak na de training je mat en roeimachine schoon met de door ons verstrekte AZO-doekjes.

Train & go

Helaas moeten we je vragen om na de training meteen te vertrekken om de kans op verspreiding te minimaliseren.

Regelgeving

En natuurlijk, volg de basisregels voor het bestrijden van de verspreiding.

Ook binnen kun je bij ons veilig sporten.

Boek nu →

Of doe mee vanuit huis!

Samen roeien, op afstand

 

Woon je te ver weg van de studio? Of is het lastig om veilig te reizen? Geen probleem! Je kunt namelijk vanuit huis meedoen aan onze studio roeitrainingen, met ons geavanceerde online trainingsprogramma. Je ziet onze tijdlijn met duidelijke instructies op je scherm en onze trainer geeft je persoonlijke feedback. Je zit thuis, maar bent toch deel van het team! 

Je eerste online workout is geheel gratis.  Koop 2 online workouts voor slechts €8,-!  

Ik doe mee ↗︎

 

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via WhatsApp, bel ons, of stuur ons een e-mail.

Contact 

ASK DR. KIRSTEN

Boost je weerstand!


Met weerstand bedoelen we eigenlijk een gezonde toestand van het immuunsysteem. Die toestand is afhankelijk van de combinatie van fysieke barrières, organen, moleculen en antilichamen die je beschermen tegen ongewenste indringers. Indringers kunnen bacteriën, virussen, schimmels en andere parasieten zijn. Gemiddeld wordt het lichaam zeven keer per dag aangevallen Lees meer

What is RowStudio?

We’re a workout studio with a mission: pioneering (true) full body workouts, centred around team-spirit. Because burning 1000+ calories, engaging 85% of your muscles, and injury-proof rowing workouts — are better together!

🔥 1000+ calories
💪🏼 85% of your muscles
💦 Kilolitres of sweat
☘️ 0.0% stress on your joints, an injury-proof workout

Help us pioneer workouts.

Leave your e-mail address here for future exclusive offers, free tryouts, or other RowStudio happenings.

× Any questions?