Veiliger sporten kan bijna niet

De tweede golf van besmettingen met het coronavirus is een feit. Samen staan we sterk en krijgen we het virus onder controle. Wij zijn we ervan overtuigd dat sporten geen onderdeel is van het probleem, maar van de oplossing. Mits er veilig wordt gesport. Bij RowStudio doen we er alles aan om de veiligste workout van Amsterdam te garanderen. Zodat jij lekker kunt trainen en je weerstand op peil blijft.

Ik doe mee ↗︎

Locatie De Pijp

 

We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je veilig van je training kunt genieten.

Mondkapje

Het gebruik van een mondkapje in de studio is verplicht. Dit geldt alleen niet tijdens de workout, zittend op de roeimachine.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn gesloten. Dat betekent dat er dus geen gebruik kan worden gemaakt van de douches en de lockers. Kom in je sport-outfit, wissel alleen je schoenen en bewaar je spullen naast de roeimachine.

Social distance

We beperken het aantal deelnemers tot 12. Elke deelnemer heeft zijn/haar persoonlijke vak, waardoor een sociale afstand van 1,5 meter wordt gegarandeerd. Alle deelnemers wordt verzocht om tijdens de training binnen zijn/haar vak te blijven.

Ventilatie

Aangenomen wordt dat een goede ventilatie cruciaal is om de verspreiding van het virus te stoppen. We hebben een zeer modern ventilatiesysteem. Het circuleert de binnenlucht niet. Het blaast uitsluitend frisse buitenlucht naar binnen met een capaciteit die vier keer zo groot is als wettelijk voorgeschreven. Lees hier een technische verklaring.

Fitness attributen

In onze trainingen gebruiken we zeer beperkte attributen zoals dumbbells, kettle bells etc. We zorgen er natuurlijk voor dat alle trainingen zo uitdagend zijn als je van ons gewend bent.

Schoonmaak

Wij stellen Marie Stella Maris handontsmettingsgel (70% alcohol) ter beschikking en na elke training vragen we de deelnemers om de roeimachines en matten te reinigen met desinfecterende spray. We reinigen alle contactoppervlakken meerdere malen per dag.

RowStudio_Class_Booking_Map -12x1
corona pg

Locatie Westergas

 

Ook op onze pop-up locatie hebben we passende maatregelen genomen.

Mondkapje

Het gebruik van een mondkapje in de studio is verplicht. Dit geldt alleen niet tijdens de workout, zittend op de roeimachine.

Social distance

Het aantal deelnemers hebben we hier beperkt tot 15. De afstand tussen de stations, bestaande uit een roeimachine en een matje, is bijna 2 meter. 

Ventilatie

De ventilatie is op deze locatie is zowel mechanisch als natuurlijk. De lucht in de zaal wordt mechanisch afgezogen. Verse lucht komt binnen via 5 airco units en 4 open dakramen. Zo mogelijk laten we ook de voordeur open staan voor extra toevoer van frisse lucht.

Fitness attributen

In onze trainingen gebruiken we geen dumbbells, kettle bells etc. Alle trainingen zullen net zo uitdagend zijn met onze roeimachines en lichaamsgewicht oefeningen.

Schoonmaak

Wij stellen Marie Stella Maris handontsmettingsgel (70% alcohol) ter beschikking en na elke training vragen we de deelnemers om de roeimachines en matten te reinigen met AZO-doekjes (70% alcohol). We reinigen alle contactoppervlakken meerdere malen per dag.

Thumbs up!

En jij?

 

Klachten?

We verzoeken je dringend om thuis te blijven als je je niet goed voelt of als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur.

Handdoek

We zorgen niet voor een kleine handdoek zoals we vroeger deden. Neem  je eigen handdoek mee en leg deze op de mat naast je roeimachine.

Schoonmaken

Gebruik de handreinigingsgel voor de training en maak na de training je mat en roeimachine schoon met de door ons verstrekte AZO-doekjes.

Train & go

Kom alsjeblieft niet vroeger dan 5 minuten voor aanvang van de workout en (hoe gezellig we het ook zouden vinden) blijf na de workout niet hangen om de kans op verspreiding van het virus te minimaliseren.

Regelgeving

En natuurlijk, volg de basisregels voor het bestrijden van de verspreiding.

Ook binnen kun je bij ons veilig sporten.

Boek nu →

Of doe mee vanuit huis!

Samen roeien, op afstand

 

Woon je te ver weg van de studio? Of is het lastig om veilig te reizen? Geen probleem! Je kunt namelijk vanuit huis meedoen aan onze studio roeitrainingen, met ons geavanceerde online trainingsprogramma. Je ziet onze tijdlijn met duidelijke instructies op je scherm en onze trainer geeft je persoonlijke feedback. Je zit thuis, maar bent toch deel van het team! 

Je eerste online workout is geheel gratis.  Koop 2 online workouts voor slechts €8,-!  

Ik doe mee ↗︎

 

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via WhatsApp, bel ons, of stuur ons een e-mail.

Contact 

ASK DR. KIRSTEN

Boost je weerstand!


Met weerstand bedoelen we eigenlijk een gezonde toestand van het immuunsysteem. Die toestand is afhankelijk van de combinatie van fysieke barrières, organen, moleculen en antilichamen die je beschermen tegen ongewenste indringers. Indringers kunnen bacteriën, virussen, schimmels en andere parasieten zijn. Gemiddeld wordt het lichaam zeven keer per dag aangevallen Lees meer

What is RowStudio?

We’re a workout studio with a mission: pioneering (true) full body workouts, centred around team-spirit. Because burning 1000+ calories, engaging 85% of your muscles, and injury-proof rowing workouts — are better together!

🔥 1000+ calories
💪🏼 85% of your muscles
💦 Kilolitres of sweat
☘️ 0.0% stress on your joints, an injury-proof workout

Help us pioneer workouts.

Leave your e-mail address here for future exclusive offers, free tryouts, or other RowStudio happenings.

× Any questions?