Veiliger sporten kan bijna niet

Wacht tot het rode licht gedoofd is. Dus laten we het gewoon veilig houden. Bij RowStudio doen we er alles aan om de veiligste workout van Amsterdam te garanderen. Zodat jij lekker kunt trainen en je weerstand op peil blijft.

Ik doe mee ↗︎

Studio De Pijp

 

We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je veilig van je training kunt genieten.

Social distance 

We beperken het aantal deelnemers tot 16. Tussen alle roeimachines zit een afstand van ongeveer 1,65m en we verzoeken eenieder om een veilige afstand te houden.

Ventilatie

Aangenomen wordt dat een goede ventilatie cruciaal is om de verspreiding van het virus te stoppen. We hebben een zeer modern ventilatiesysteem. Het circuleert de binnenlucht niet. Het blaast uitsluitend frisse buitenlucht naar binnen met een capaciteit die vier keer zo groot is als wettelijk voorgeschreven. Lees hier een technische verklaring.

Schoonmaak

Wij stellen Marie Stella Maris handontsmettingsgel (70% alcohol) ter beschikking en na elke training vragen we de deelnemers om de roeimachines en matten te reinigen met desinfecterende spray. We reinigen alle contactoppervlakken meerdere malen per dag.

RowStudio_Class_Booking_Map -16 naar Maik
Thumbs up!

En jij?

 

Klachten?

We verzoeken je dringend om thuis te blijven als je je niet goed voelt of als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur.

Handdoek

We zorgen niet voor een kleine handdoek zoals we vroeger deden. Neem  je eigen handdoek mee en leg deze op de mat naast je roeimachine.

Schoonmaken

Gebruik de handreinigingsgel voor de training en maak na de training je mat en roeimachine schoon met de door ons verstrekte AZO-doekjes.

Train & go

Kom alsjeblieft niet vroeger dan 5 minuten voor aanvang van de workout en (hoe gezellig we het ook zouden vinden) blijf na de workout niet hangen om de kans op verspreiding van het virus te minimaliseren.

Regelgeving

En natuurlijk, volg de basisregels voor het bestrijden van de verspreiding.

ASK DR. KIRSTEN

Boost je weerstand!


Met weerstand bedoelen we eigenlijk een gezonde toestand van het immuunsysteem. Die toestand is afhankelijk van de combinatie van fysieke barrières, organen, moleculen en antilichamen die je beschermen tegen ongewenste indringers. Indringers kunnen bacteriën, virussen, schimmels en andere parasieten zijn. Gemiddeld wordt het lichaam zeven keer per dag aangevallen Lees meer

What is RowStudio?

We’re a workout studio with a mission: pioneering (true) full body workouts, centred around team-spirit. Because burning 1000+ calories, engaging 85% of your muscles, and injury-proof rowing workouts — are better together!

🔥 1000+ calories
💪🏼 85% of your muscles
💦 Kilolitres of sweat
☘️ 0.0% stress on your joints, an injury-proof workout

Help us pioneer workouts.

Leave your e-mail address here for future exclusive offers, free tryouts, or other RowStudio happenings.

× Any questions?