Probeer RowStudio nu met korting!

Deelnemers van de 51e Novembervieren hebben bij RowStudio een streepje voor.

ONZE ASSETS

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

RP3 Dynamic model T

We beschikken over 16 exemplaren van de RP3 Dynamic model T. Dat is geen roeimachine, maar een roeisimulator. Dichter bij roeien op het water komt het niet.

6ad96021-merijnsoeters-lr-1433-1536x1024

Toptrainers

We zijn trots op ons team van trainers. Aan het hoofd staan Olympiërs Vincent en Tycho Muda. Maar sinds Tokyo hebben we er een Olympiër bij, Nelson Ritsema.

Data

Innovatieve software

Onze ergo’s zijn connected. Daardoor kunnen we battles tussen (groepen) roeiers doen, maar nog veel meer leuke dingen. Thuis kun je online alle data inzien.

ONS SPECIALE AANBOD

Wintertraining

 

Tijdens de wintermaanden je kracht en uithoudingsvermogen op peil houden en ondertussen je roeitechniek verbeteren? We hebben nog enkele time slots beschikbaar waarop je met je hele ploeg kunt komen trainen. Indien gewenst kunnen we de trainingen afstemmen op jullie doelen. 

Meer info

Ergo clinic

 

Een leuk en nuttig roei-gerelateerd uitje! De inhoud van de clinic stemmen we graag met je af. Alles kan. Samen werken aan de roeitechniek met veel persoonlijke aandacht van onze trainer of juist lekker samen knallen. Races, estafettes, battles, ergometeren kan wel degelijk leuk zijn!

Meer info

Personal training

 

Wil je onder begeleiding herstellen van een blessure? Of wil je 1-op-1 werken aan je roeitechniek op de ergometer? Dan is een personal training misschien wat voor jou. Met onze trainer bespreek je je doelen en samen zorgen we ervoor dat je ze zo snel mogelijk realiseert.

Meld je aan

Groepstraining

 

Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen aan onze workouts die wel elke dag van de week geven. Een geweldige combinatie tussen ergometeren en oefeningen naast de roeimachine. Goeie trainers, lekker muziekje en gaan! Op je online dashboard zie je je progressie.

Boek nu

Probeer RowStudio nu voor slechts € 5,-
Regel je boeking in 3 stappen.

1. Ga naar
RowStudio.nl/pricing

2. Koop 1 workout en gebruik bij het afrekenen promocode November444

3. Boek een workout via
RowStudio.nl/booking

Ben jij het leukste moment van iemands dag?

 

De missie van RowStudio is duidelijk: we ontwerpen full body workouts die je ervaart als een team. En die teamspirit creëren we overal! Ons team van assistenten, software engineers, instructeurs en al onze partners, werken allemaal met plezier samen aan onze missie. Wil je deel uitmaken van dit team?

Versterk ons team

Wat is RowStudio?

We zijn een workout studio met een missie: vernieuwende full body workouts ontwerpen, die je ervaart als een team. Want 1000+ calorieën verbranden, 85% van je spieren versterken en blessurebestendig trainen op de roeimachine – dat doe je samen!

🔥 1000+ calorieën
💪🏼 85% van je spieren
💦 Liters zweet
☘️ 0.0% belasting op je gewrichten

Help ons met onze missie.

Laat hier je e-mail adres achter voor exclusieve aanbiedingen, gratis try-outs of andere RowStudio happenings.

× Any questions? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday