Blog

Try-out en shoot!

Classes_0002_005

Nee, nee, nee, we schieten niemand neer! Onze fotograaf, Merijn Soeters, schoot foto’s, mooie foto’s. Voor het verzamelen van munitie voor social media en het bouwen van onze website hebben we een fotosessie georganiseerd. We combineerden dit met een aantal trainingen, georganiseerd door ons RowStudio-instructeursteam.

Wat een geweldige dag was het! Iedereen had plezier, het was weer eens bevestigd dat er geen enkele roei-ervaring nodig is om maximaal te kunnen genieten van de RowStudio full-body workouts. Omdat onze studio aan de Stadhouderskade nog wordt verbouwd, werden we hartelijk verwelkomd door studentenroeivereniging Skøll, in hun gloednieuwe trainingsruimte. Het enige nadeel van deze ruimte is dat deze zich op de bovenste verdieping van het gebouw bevindt. Door onze RP3 Dynamic indoor roeiers de trap op en af te krijgen, hebben we net zo veel gezweet als het roeien! Sommige leden van de roeivereniging stelden ons voor om de machines gewoon bij Skøll te laten staan. Sorry jongens.

Binnenkort verschijnen de resultaten van de shoot op onze website en social media. We hopen dat jullie ze leuk vinden. De resultaten van de try-outs kun je ervaren zodra we de deuren van RowStudio hebben geopend. We kunnen bijna niet wachten! Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze lancering? Volg ons dan via Facebook of Instagram.

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?