Blog

Jouw data — onze traktatie!

RowStudio Performance Data

“Hoe heb ik gepresteerd?”

Bij RowStudio krijgen we vaak de vraag wat een normale afstand is om te roeien tijdens een training en wat een mooi vermogen is. Die vraag is best lastig te beantwoorden omdat het afhangt van de workout waaraan je hebt deelgenomen, maar vooral natuurlijk van je eigen roeitechniek, kracht en uithoudingsvermogen.

We hebben nu iets bedacht om je toch een idee te geven. Je kunt nu zien hoe de door jou geroeide afstand zich verhoudt tot de afstand van je teamgenoten. Je kunt ook zien of jouw vermogen hoger of lager is dan dat van de anderen. Dit omvat zowel het gemiddelde Wattage tijdens de training als het bereikte piekvermogen.

Scan gewoon de QR-code!

Deze gegevens zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft alleen maar de QR-code op de TV in de lobby te scannen. Kies vervolgens het nummer van je roeimachine en voila! Klik in de afbeelding hieronder om een voorbeeld te zien.

Click to view an example

Welke data zijn beschikbaar?

Als je de QR-code scant en het nummer van je roeimachine hebt geselecteerd, kom je op een website die verschillende data toont.

Rankings
Bovenaan de pagina zie je het piek Wattage dat je hebt geroeid, de afstand die je hebt geroeid en het gemiddelde Wattage berekend over de hele training. Daaronder zie je in de vorm van een ranking hoe jouw prestatie zich verhoudt tot die van je mededeelnemers.

Workout overview
Als je een beetje naar beneden scrolt, kun je zien hoe je Wattage zich ontwikkelde tijdens de training. Waar heb je je power piek bereikt en waar had je het nog beter kunnen doen?

Class Comparison
Onderaan de pagina zie je een grafiek, bestaande uit alle stippen en een oranje bolletje. De positie van dat bolletje  staat voor je prestaties. Hoe hoger het in de grafiek staat, hoe hoger je piek wattage. En hoe meer naar rechts, hoe hoger je gemiddelde wattage. Het doel is natuurlijk om niet één keer flink te pieken, maar om gedurende de hele workout veel vermogen te leveren!

Vragen?

  • Deze gegevens hebben alleen betrekking op de training van vandaag. Kan ik ook mijn historische gegevens bekijken? – Als je direct boekt kun je inloggen op je persoonlijke Club RowStudio dashboard. Dit dashboard is ook beschikbaar voor ClassPass leden. Klik hier voor meer info.
  • Hoe zit het met mijn privacy? – Alle getoonde gegevens zijn anoniem. De QR-code om toegang te krijgen, verandert na elke training.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze gegevens, gebruik dan gerust de chatfunctie linksonder of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl.

× Heb je vragen? Available from 08:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday