Blog

RowStudio Clinic – Het perfecte teamuitje

IMG_8208

In deze nieuwe tijd van thuiswerken is het een hele uitdaging om je team of afdeling bij elkaar te houden. Een leuk uitje kan daaraan bijdragen. Ben je op zoek naar een sportieve en originele activiteit voor 8-16 personen, overweeg dan een clinic bij RowStudio!

Hoe ziet een clinic eruit? We ontvangen jou en je team in onze studio met een drankje. Onze trainer, veelal een ex-Olympisch roeier, stelt zich aan jullie voor. Na een korte uitleg over onze roeimachines en de roeitechniek volgt een training van 45 minuten.

We oefenen allereerst met het maken van een mooie roeihaal en het optimaliseren van de geleverde Watts. Klaar voor het echte werk? Dan proberen we als team de virtuele boot op snelheid te brengen. Iedereen doet op z’n eigen niveau mee. Dan volgt een battle tussen de verschillende groepen. Wie laat de Power Meter het verste uitslaan? We doen een challenge om synchroon te roeien zoals dat in een roeiboot hoort en we racen in een estafette. Tussendoor doen we oefeningen op de mat naast de roeimachine.

Tijdens een drankje na afloop volgt de prijsuitreiking. Wie heeft de roeitechniek het best onder de knie gekregen en wie heeft tijdens de clinic de meeste kilometers geroeid?

Iedere clinic is maatwerk en we stemmen de inhoud graag af op jullie wensen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@rowstudio.nl of 020-8456994.

Foto: Fuse Agency

Teambuilding, bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje Amsterdam

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?