Blog

Vergelijk je resultaten – hoe ga jij vooruit?

RowStudio4

Bij RowStudio werken we met een vast trainingsschema. Op deze manier stellen we je in staat om je vooruitgang te volgen of nog een keer te genieten van die geweldige workout!  

Hoe werkt het?
Zoals je misschien gemerkt hebt, zijn de tijdlijnen van onze Launch, Ripped en Booty workouts meestal verschillend. Hiervoor hebben we een enorme bibliotheek van trainingen, gebouwd door onze trainers. Op de data met hetzelfde nummer (kleur), worden dezelfde trainingen aangeboden. Dit geldt voor de Launch, de Ripped en de Booty workouts.

Voorbeeld
Als je genoten hebt van de Launch workout op vrijdag 1 april (training #5/blauw) en je hebt zin om dezelfde training nog een keer te doen, zorg dan dat je een plekje reserveert in een Launch workout op 9, 15, 23 of 29 april. Op de tablet van je roeimachine en in je Club RowStudio dashboard kun je je prestatiedata inzien: de piekwattages, gemiddelde wattages en de afstand die je hebt geroeid. Zin in een uitdaging? Probeer elke keer dat je een training doet, 250 meter aan je geroeide afstand toe te voegen.

Feedback?
We horen graag je feedback over dit schema! Vertel het gewoon aan onze trainers of frontdesk medewerkers. En voel je vrij om een e-mail te sturen naar info@rowstudio.nl.

 

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?