Blog

Samen roeien — op afstand

Er kan momenteel alleen met beperkingen worden geroeid en ook de meeste trainingsruimten zijn nog dicht. Zo is het lastig om je roeiconditie op peil te houden. Misschien kun je thuis ergometeren, maar dat is wel erg saai. Tenzij je meedoet aan een online workout van RowStudio!

Persoonlijke feedback

Bij RowStudio verzorgen we online roei-workouts voor kleine groepen via Zoom. De trainingen duren 45 minuten en worden gegeven door toproeiers, waaronder de Olympische roeitweeling Vincent en Tycho Muda. Zij geven instructie en gerichte feedback op je roeitechniek. Op je scherm zie je een schematische weergave van de les op een tijdlijn. Met een pointer wordt aangegeven waar we zijn en wat we doen.

Stopjes en pimenoffen

De trainingen zijn steeds anders. Wel beginnen we altijd met de roeitechniek. We lengen uit, we doen stopjes en ook op de ergometer kun je prima pimenoffen. Dat wisselen we af met power ladders, pyramides en/of sprintjes. Af en toe gaan we ook van de roeimachine af, om bijvoorbeeld squats te doen of sit-ups. Op die manier zorgen we er niet alleen voor dat de les lekker afwisselend is, maar ook dat je in 45 minuten al je spiergroepen hebt getraind.


De online lessen vanuit RowStudio zijn uitdagend, plezierig en leerzaam, ook voor mij als ervaren roeier! Tycho en Vincent Muda weten hun topsportervaring op een plezierige manier over te brengen waardoor ik het beste uit mezelf en de training kan halen. Het is op een positieve manier verslavend.
Sjoerd Hachmer, wsv De Ank


Hoe gaat het in z’n werk?

Je maakt online een account aan en boekt via het rooster een plek in een van de trainingen. Een halfuur voor aanvang krijg je een e-mail met een link. Die klik je aan en je zit in de les. De mail bevat ook instructies over de opstelling van je tablet of laptop zodat jij onze instructeur kunt zien en hij/zij jou. That’s it!

 

BOEK JE EERSTE 2 LESSEN VOOR €8 →

 

Geen roeimachine? Huur een RP3 bij onze vrienden van MudaGym incl. online training voor 139,- p/m.
Meer info

 

 

 

× Any questions?