Blog

Samen roeien — op afstand

 

Een selectie van de RowStudio workouts streamen we live via Zoom. Op je scherm zie je de instructeur en een schematische weergave van de les op een tijdlijn. Met een pointer wordt aangegeven waar we zijn en wat we doen. Je kunt zo meedoen met de workout vanuit je huiskamer!

 


De online lessen vanuit RowStudio zijn uitdagend, plezierig en leerzaam, ook voor mij als ervaren roeier! Tycho en Vincent Muda weten hun topsportervaring op een plezierige manier over te brengen waardoor ik het beste uit mezelf en de training kan halen. Het is op een positieve manier verslavend.
Sjoerd Hachmer, wsv De Ank


Hoe gaat het in z’n werk?

De live streaming lessen vind je in het rooster. Je kunt ze filteren door boven in je scherm te klikken op ‘by room’ en dan de ‘virtual room’ te selecteren. Vervolgens kies je een workout. Is het je eerste RowStudio Live Streaming workout? Dan kun je deelnemen met een Live Streaming Intro Pack. Dat is twee Live Streaming workouts voor slechts €6,-! Klik hier voor de Live Streaming tarieven.

Heb je de boeking gemaakt, dan ontvang je een halfuur voor aanvang een e-mail met een link. Die klik je aan en je zit in de les. De mail bevat ook instructies over de opstelling van je tablet of laptop zodat jij onze instructeur kunt zien en hij/zij jou. That’s it!

 

Reserveer nu! →

 

 

 

×

Hi!

Klik hieronder om te chatten of stuur een e-mail naar info@rowstudio.nl

× Heb je vragen?